Hogy vegyem le a lábukról az anyukákat? (lent)
Figyelt kérdés
Aupairnek készülök, de valahogy nem sikerül. Van tapasztalatom, képek, referencia levelek, jogsi. Udvarias vagyok és kedves. Nem tudom, miért nem találok mégse családot. Nincs valami bűvös mondat, amit szeretnek hallani?2010. aug. 12. 10:32
11/11 A kérdező kommentje:
Erre én is gondoltam, sajnos népszerű vagyok az idősebb férfiak körében... :S Igyekeztem sok gyerekes fotó berakni és néhányat a családomról. Tényleg nem értem mi a baj velem. Ma is elutasított egy, de legalább megírta és korrekt volt, de ez sajnos nagyon ritka. :(
2010. aug. 12. 15:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!