Ki sajnálja még rajtam kívül az anyukákat?
Én azt várom, hogy beinduljon a szülés a második kicsivel:P.
Plusz mivel nem vagyok vén, sőt fiatal fruska vagyok, 1-2év múlva simán elmehetek a férjemmel Szilveszterezni, ha lesz kedvünk hozzá, és nem lógunk ki a tömegből.
Amúgy gyerek előtt is nyáron szerettem bulizni járni, vannak szabadtéri szórakozóhelyek, nem fullad meg az ember a cigifüst és egyéb szagoktól.
Télen meg egy bezárt "ketrecben", ááá nem az én világom. És a szilveszter, ha nem normális házibuli, akkor nem szól már lassan másról csak az őrült tűzijátékozásból meg a mérhetetlen vedelésből...
Így nem sajnálom hogy kimarad ez az évbúcsúztatás...(férjem már alszik:P)
En sem sajnalom.
En nagy bulizos voltam/vagyok, de jo szilveszteri buliban eletemben nem voltam. Emiatt egy ido utan nem is probalkoztam, inkabb buliztam elotte penteken, szombaton, vagy utana, ahogy egyebkent is szinte minden heten.
A gyerekek elott par evig szinte minden dec 31-en, vagy jan 1-jen dolgoztam, mondhatni onkent. Estere igy is hazaertem a ferjemhez diszkreten unnepelni, masnap vigan tudtam dolgozni, nem voltam masnapos.
Ket gyerek van, ha nagyon akartuk volna, akkor valoszinuleg meg tudtuk volna oldani, hogy vigyazzanak rajuk (maskor is megoldjuk, 8kor elaltatom oket, elkeszulunk, jon valamelyik nagyi es orzi az almukat). De eszem agaban sem volt tegnap.
Hamar elaltattam oket, delutan voltunk baratoknal, szoval volt rajtam szep ruha, szep smink, a hajam is jo volt, igy a ferjemmel teljes puccban beszelgettunk, iszogattunk, szeretkeztunk ejfelig, majd lefekudtunk aludni.
Reggel frissen, kipihentem, nem gyurutten es masnaposan ebredhettem a sracokhoz hetkor.
Nekem ez egy nagyon szuper itthoni szilveszter volt, maskor se legyen rosszabb. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!