Kisgyerekesek kontra kutyások?
Figyelt kérdés
Már nem egyszer fordult elő, hogy sétálok a gyermekeimmel, jön szemben egy nagy termetű kutya póráz nélkül (ahogy ma is), én kulturáltan szólok a gazdájának, hogy legyen szíves fogja meg, és ahelyett, hogy megfogná, gúnyos vigyorral a képén lelassít, közli, hogy már mért tenné, és a legnagyobb lelki nyugalommal ballag tovább. 10 kutyásból 9 tuti így viselkedik, és ha valamelyik oda is hívja magához a kutyát, az nem megy oda hozzá, mert fütyül a gazdájára. Ne értsetek félre, én imádom a kutyákat, nekem is volt, de miért nekem kell magyarázkodnom, hogy a kisfiam nagyon félős, és pont azért kéne megfogni, nehogy egy életre megutálja a kutyákat. Nagyon szoktam figyelni, hogy kikerüljem őket, de ma pl. a bokor mögül ugrott elő. Ti hogy kezelitek az ilyen helyzeteket?2012. ápr. 24. 16:21
51/52 TKI Ibolya válasza:
Tisztelet a kivételnek!!!!!!!!
52/52 Szilvi & Argos válasza:
48-as:
Miért kell provokálni a kulturált hangnemben folyó eszmecserét??? Unatkozol?
Kedves TKI Ibolya!
Azért, mert nincs gyerekem, átérzem, hogy milyen lehet FÉLNI egy helyzetben, aggódni a szeretteinkért...nekem a kutyám olyan, akiért ugyanúgy aggódok egy-egy szituban, mint más a gyerekéért...ha lesz gyerekem, érte is ugyanígy fogok aggódni MINIMUM, de szerintem még jobban...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!