Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Abortuszom volt 1hete. Tervezt...

Sharon22 kérdése:

Abortuszom volt 1hete. Terveztük a babát, fél évre mikor sikerült, a párom úgy döntött h vetessük el. Átvágva érzem magam, és bánom, h a kisbabámat elvették, pedig nagyon vártam, nem is értem h hagyhattam. Mindennap visszasírom, Ti elhagynátok érte?

Figyelt kérdés
2012. ápr. 12. 18:58
1 2 3 4 5 6 7
 51/61 anonim válasza:
69%
dehogy hagyja el!! nem is fogja,mert hát Ő az igazi!!! A FÉRFI ,aki megéri azt hogy még ezek után is gondolkozik azon ,hogy elhagyja-e vagy sem!! Hát légy papucs akkor és tedd azt amit az életed párja elvár tőled. sok boldogságot!! :))
2012. ápr. 13. 20:08
 52/61 anonim ***** válasza:
70%
50-es: Ezen az oldalon senki nem ismer senkit.A kérdező feltesz egy kérdést,mond pár infot és várja a választ.Csak az ő szemszögéből,csak az általa elmondottakból lehet következtetni a körülményekre.Azt várja,hogy éljem bele magam a helyzetébe,hogy mit tennék,ha...Sajnos van egy szint,ami alatt már megáll a fantáziám és eluralkodik a döbbenet,hogy hogy képesek egyes nők így élni.Senki nincs körülötte,aki végre felnyitná a szemét? Ha egy anonim oldalon,teljesen kívülállóként nem mondhatok neki semmi mást,csakhogy nem baj,jól tetted,jól éled az életed annak mi értelme van? Miért erősíteném benne azt,hogy jó irányba halad,ha egyszer nem és nem a körülmények áldozata,hanem a saját h.ülyeségéé.
2012. ápr. 13. 20:19
 53/61 anonim ***** válasza:
52%
52-es. Nem mondtam, hogy helyeseljél, hanem, hogy a kérdésre kéne válaszolni, és nem hinném, hogy attól bárkinek is jobb lesz, ha itt mindenki letámadja a mélyenszántó igazságaival, meg sértegetésekkel. Az a baba már nem fog visszajönni akárhány ember döngöli földbe a kérdezőt. Nyilván máskor máshogyan fog cselekedni, tanul a dologból. Mindenki követ el hibákat. Ha pedig nem tanul belőle, az a saját problémája. Nem az itteni válaszok fogják megváltani a világot és nem az itteni válaszok fogják megváltoztatni a kérdezőt. Mindenki a saját hibáiból tanul és ha eleve nincs olyan színvonalon, hogy belássa, változtatni kell, akkor azt isten sem hozza helyre, nem hogy az interneten lévő arctalan tanácsadók.
2012. ápr. 13. 20:29
 54/61 anonim válasza:
47%
53-as: ezekhez ne is jöjjön vissza az a baba, akik ilyen felelőtlenek és tudatlanok!! Lehet ,hogy jobb szegénynek hogy oda nem született meg. A válaszadók nem fogják ,és nem is akarják megváltania világot,se a kérdezőt, de ő kérdezte a véleményünket... ha jól emlékszem. és persze hogy egyik válaszból jön a másik és a reagálások...
2012. ápr. 13. 20:40
 55/61 anonim ***** válasza:
70%
Az életben olyan kevés ember van,aki a másik szemébe meri mondani az őszinte véleményét.Én őket hívom barátomnak.Ha a kérdezőnek nincs ilyenje,akkor marad az önámítás,arról,hogy ő nem tehet semmiről,ő csak,ő csak,ő csak...Soha,senki nem mondja el neki,hogy nem CSAK a férfi volt hibás ebben a dologban,ő elvileg egy anya lett volna,aki tűzbe megy a gyerekéért,de még addig sem jutott,hogy megszülhesse,mert nem volt elég bátor,hogy kiálljon érte.Ez az igazság és hangot adok a megdöbbenésemnek,hogy számára ez még kérdéses,hogy vele maradjon-e vagy sem.
2012. ápr. 13. 20:45
 56/61 anonim ***** válasza:
28%
Oké remélem jól esett lenullázni. Legyen ez a legnagyobb örömötök. De remélem azért van olyan ember aki megértette amit mondani akartam. :)
2012. ápr. 13. 20:47
 57/61 anonim ***** válasza:
41%

Egyértelmű, hogy a többség nem maradna vele. Ki szeret átvágva lenni. Bizony sokszor nem a szívre, hanem észre kell hallgatni.

Ha nem hagyod ott, akkor te ezt választod, hogy akár máskor is így járj vele, te döntésed.

Könnyű beszélni tudom, de akkor is azt tenném otthagynám. Voltam már én is helyzetben, de szerencsére jobban szerettem magam, mint hogy elássam az életem egy ember mellett, aki átver, és összeszedtem magam, hogy mit akarok az élettől a szerelmemtől nem csak érzelmileg, hanem gyakorlitilag, és végeztem.

Légy erős !

2012. ápr. 13. 23:06
 58/61 anonim ***** válasza:
87%

Már megbocsáss kedves kérdező! De te voltál az, aki kiírtad ezt a nem kicsit agyat elborító kérdést! Miért csodálkozol, hogy az emberek nagy részét felháborítod? Igazán nem is az abortusz miatt, hanem mert te egy másik ember döntése miatt mentél abortuszra, és nem azért, mert te ezt akartad...vagyis ezt állítod! De az igazság az, hogy te sem akartad ezt a gyereket igazán, ha ilyen egyszerűen megmondhatták neked, hogy akkor húzzál elvetetni. És ez a felháborító! Mintha egy tv-t vettetek volna...Továbbra sem tudtlak sajnálni, hiszem most is a legnagyobb gondod, hogy vele maradj-e...

És továbbra is fenntartom, hogy sokat kell még tanulnod az életben! tudod az ember kap pofont az élettől, amit átgondol feláll és továbbmegy! De te még mindig egy helyben toporogsz...Kezdj el gondolkodni! Már ha képes vagy rá!

2012. ápr. 14. 08:44
 59/61 anonim ***** válasza:
27%

Kedves Kérdező!

Sajnálom ami veled történt.

Remélem jobbra fordul a sorsod.Egyedül nem biztos,hogy fel tudod dolgozni ne félj segítséget kérni.

Sajnos a leírtak alapján nem szeret a párod.

Nagyon sok boldogságot kívánok Neked az életben és egy olyan Társat aki valóban szeret Téged!

4 gyerekes Anyuka

2012. ápr. 14. 21:54
 60/61 A kérdező kommentje:
Köszönöm akik mellém álltak, és a kérdésemre tudtak válaszolni, nem pedig az életemet átírni :D További szép napot!
2012. ápr. 15. 13:40
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!