Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha a párotok bevallaná, hogy...

Ha a párotok bevallaná, hogy nem mindig tud 100%-osan megbízni bennetek, elhagynátok ezért?

Figyelt kérdés
2011. jún. 19. 12:42
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
kérdezd meg, mi az oka ennek, adtál-e rá valami indokot, hogy ilyet mond?
2011. jún. 19. 12:45
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Sajna, néha én se bízom meg úgy a barátomban. De ezen próbálok mindig javítani. Ő nem haragszik meg ezért ha kételkedem benne, csak megjegyzi hogy rosszul esik neki de javítani fogunk rajta. Ezért semmiképpen sem elhagyás a vége!!
2011. jún. 19. 12:45
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Először elgondolkodnék az okán! Mert lehet, hogy úgy viselkedtem, olyat tettem, ami miatt így érez.

Ha nem, akkor benne keresendő a magyarázat: kisebbségi érzés? ("nem vagyok annyira értékes, hogy elég legyek neki")

De, ha őszintén szereted, szeretitek egymást a legjobb megoldás kibeszélni ezt a problémát.

Minden egyéb esetben a kérdésedben felmerült ötlet megvalósítása:)

2011. jún. 19. 12:50
 4/10 anonim ***** válasza:
74%
Nem. Nem hagynám el, hanem megbeszélném vele, hogy mit követtem el, hogy ilyen helyzetbe kerűltem. Elbeszélgetnék vele a kapcsolatunkról, és hogy hogyan jutottunk el eddig, és ha meglehet oldani akkor folytathatjuk egy új lappal. ha neki nem megy, akkor nem erőltetném, hiszen 2en kellenek ehhez és én egyedűl nem nagyot vinnék a kapcsolattal, ha ő már nem szeretné folytatni.
2011. jún. 19. 13:00
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Volt olyan időszak mikor nem bíztam meg benne. De ez nem az ő hibája volt hanem az enyém. Korábban 2 kapcsolatom volt és mindkétszer félreléptem. Szóval én magamból indultam ki, őket nem szerettem, de a mostanit igen és ezért féltem annyira. Na meg önbizalomhiányom is volt, de nagyjából leküzdöttem, hűséges vagyok így mivel bennem is megbízhat úgy gondolom én is benne.
2011. jún. 19. 13:14
 6/10 A kérdező kommentje:

Volt egy pár olyan lány barátja, akikkel úgy éreztem, sokkal figyelmesebb mint velem. Így utólag most már látom, hogy nincs köztük semmi, és soha nem is volt, de amíg együtt voltunk, mindig féltékenykedtem.

Elmondtam neki hogy nem mindig tudok teljesen megbízni benne ezek miatt a lányok miatt, és kiadta az utamat..

2011. jún. 19. 14:06
 7/10 anonim ***** válasza:
43%

Szerintem egy párkapcsolat alapja az EGÉSZSÉGES féltékenység. Azonban nem szabad hagyni, hogy ez a kapcsolatotokat elmérgesítse. Ilyenért semmiképp sem szakítanék, feltéve ha van rá valami oka.

Fel a fejjel és nyugodj meg, minden elválik.

2011. jún. 19. 15:06
 8/10 anonim ***** válasza:
75%
a paromnak elottem sok baratnoji voltak es mindegyikben csalodott...bar ez nem az en hibam ,de en arra kertem hogy probaljon meg megbizni bennem .es bar probalja de latom hogy nem igazan megy neki .ezrt nem szolok neki ,mivel en is ugyan igy vagyok vele.mert a felelem mind kettonkbe bent van .de ezert eszebe sem jutna minket el hagyni plane most hogy kislanya fog szuletni .es tudja hogy ha nem szeretnem ennyire akkor most 23 evesen nem szulnek neki.fel a fejjel ,es csak pozitivan.minden roszban van valami jo.
2011. jún. 19. 15:10
 9/10 anonim ***** válasza:

Egyszer ezért majdnem szakítottunk. Ő depressziós volt (vagy majdnem) mikor megismerkedtünk...eléggé csalódott volt az életben és minden barátjában....Összejöttünk, rá kb. egy évre mindenféle ok, indok stb nélkül, azt mondta ne haragudjak de nem tud megbízni bennem. Tudja, hogy nincs oka rá, ez van. Ekkor kiakadtam, persze neki nem mondtam...nem akartam ezzel is terhelni...De azért elmondtam a nem tetszésemet...és mondtam, hogy ha ez nem változik akkor én nem tudom elképzelni, hogy együtt maradunk...

Szerencsére azóta minden helyre állt, és mindkettőnk részéről 100% os a bizalom...:)

2011. jún. 19. 20:43
 10/10 anonim ***** válasza:
53%

Az én férjem sem hagyott el, pedig tudja, hogy abszolút nem bízom meg benne. De mondjuk itt megvan az oka, hogy miért.

Teper is úgy mint régen udvarlós időszakban és ez így van jól. De sajnos nem hiszem, hogy valaha is képes leszek benne újra bízni.

Mielőtt valaki beszólna miért vagyunk együtt: 2 éves a gyerkőc

2011. jún. 20. 08:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!