Abortuszom volt 1hete. Terveztük a babát, fél évre mikor sikerült, a párom úgy döntött h vetessük el. Átvágva érzem magam, és bánom, h a kisbabámat elvették, pedig nagyon vártam, nem is értem h hagyhattam. Mindennap visszasírom, Ti elhagynátok érte?
Nagyon le leszek pontozva, de nem érdekel.
Egyetértek azokkal akik elmondják, hogy egy akaratgyenge gyerek vagy!
Rákényszerített? Hogy a jó fenébe? Megfogta a csuklódat az orvosnál, és aláírta a neved? Rászíjjazott a műtőasztalra és altatógázt tolt a képedbe?
Ugye, nem?
Bólogató Julis vagy ennyi az egész. Ő élvezi, hogy elnyomhat, te meg hagyod. Összeilletek.
Bocsi, de nem sajnállak.
Te jó ég, hogy mennyi cinikus, empátiamentes, okoskodó ember van itt. Igen, hibázott a kérdező, de milyen alapon ítélkeztek fölötte? Nem is ismeritek, de ti jól megmondjátok a frankót. Undorító...De ha majd ti kerültök bajba (persze nem fogtok, hiszen tökéletes, felelősségtudó, "sosemhibázok" emberek vagytok...)akkor jöttök ide sírni és nektek sem fog tetszeni, hogy néhány megmondóember idekotyog majd egy nagy igazságot az életről, mondván, te egy hülye taknyos gyerek vagy...Nem is ismeritek a kérdezőt, de 2 mondatból meg tudjátok ítélni, hogy milyen ember, milyen élettel...Szánalmas...
Kedves Kérdező! Én elhagynám a helyedben, hiszen ez már megmérgezte az egész kapcsolatot. Szállj ki minél előbb, kezdj új életet és minden rendbe jön. Túl fogod tenni magad, csak idők kérdése. Kitartás!!
Itt azért valljuk be, mindkét fél hibás.
A férfi egy gerinctelen féreg, az biztos. Le is köpném az ilyet legszívesebben. Mi ez, hogy egyszer akarja, aztán ha összejön, akkor vetesse el, mert neki mégsem kell??
Viszont nem hajthatnak végre abortuszt, ha a nő nem egyezik bele. Tehát a kérdező megtagadhatta volna a dolgot.
Nézd, én pont ezért hagytam el az exemet...
Persze, én írtam alá a papírt, vittem végig a procedúrát... stb, de egy 21éves épp dolgozni kezdő, nem tudhattam, hogy marad e állásom.. sajna xr időben jött a pici. Ezen felbuzdulva, lelki terror alatt eljutottam a műtőig...
Utána 1hét tök jó volt, nyugi.. Azóta is rémálmaim vannak.. Ennek 4éve.
Úgy otthagytam, porzott utánam az út. És a mai napig nem fogom megérteni, hogy miért nem mellém és a pici mellé állt. Innentől kezdve mondhatja, hogy szeret, ha ilyennek kitesz, az nem szerelem.
Azóta lett férjem, két gyermekem, az exnek pedig soha nem tudok megbocsájtani.
Kedves Kérdező!
Elhagytad? Mesélj, mi történt? Ugye összepakoltál és eljöttél?
"mit is várnék tőletek"
Gondolom azt,hogy a párod egy szemét,te pedig egy szegény áldozat.Szerintem te ugyanolyan hibás vagy mint ő. Nem tudtad megvédeni a saját babádat,inkább elvetetted,mert az,akinél az anyagi javak vannak ezt akarta.Most legalább teszel azért,hogy ne kerülj mégegyszer ilyen helyzetbe? Munkakeresés,önállósodás,teljes értékű pár megtalálása...Felfoghatatlan,hogy még mindig kétségek gyötörnek,hogy ő-e az igazi.Mit kellene még tennie,hogy belásd a pénz nem minden és végre merj egyedül élni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!