Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Abortuszom volt 1hete. Tervezt...

Sharon22 kérdése:

Abortuszom volt 1hete. Terveztük a babát, fél évre mikor sikerült, a párom úgy döntött h vetessük el. Átvágva érzem magam, és bánom, h a kisbabámat elvették, pedig nagyon vártam, nem is értem h hagyhattam. Mindennap visszasírom, Ti elhagynátok érte?

Figyelt kérdés
2012. ápr. 12. 18:58
1 2 3 4 5 6 7
 41/61 anonim ***** válasza:
69%

Nagyon le leszek pontozva, de nem érdekel.

Egyetértek azokkal akik elmondják, hogy egy akaratgyenge gyerek vagy!

Rákényszerített? Hogy a jó fenébe? Megfogta a csuklódat az orvosnál, és aláírta a neved? Rászíjjazott a műtőasztalra és altatógázt tolt a képedbe?

Ugye, nem?

Bólogató Julis vagy ennyi az egész. Ő élvezi, hogy elnyomhat, te meg hagyod. Összeilletek.

Bocsi, de nem sajnállak.

2012. ápr. 13. 08:47
 42/61 anonim ***** válasza:
42%

Te jó ég, hogy mennyi cinikus, empátiamentes, okoskodó ember van itt. Igen, hibázott a kérdező, de milyen alapon ítélkeztek fölötte? Nem is ismeritek, de ti jól megmondjátok a frankót. Undorító...De ha majd ti kerültök bajba (persze nem fogtok, hiszen tökéletes, felelősségtudó, "sosemhibázok" emberek vagytok...)akkor jöttök ide sírni és nektek sem fog tetszeni, hogy néhány megmondóember idekotyog majd egy nagy igazságot az életről, mondván, te egy hülye taknyos gyerek vagy...Nem is ismeritek a kérdezőt, de 2 mondatból meg tudjátok ítélni, hogy milyen ember, milyen élettel...Szánalmas...

Kedves Kérdező! Én elhagynám a helyedben, hiszen ez már megmérgezte az egész kapcsolatot. Szállj ki minél előbb, kezdj új életet és minden rendbe jön. Túl fogod tenni magad, csak idők kérdése. Kitartás!!

2012. ápr. 13. 10:20
 43/61 anonim ***** válasza:
55%
Először szerintem keress magadnak munkát, és aztán hagyd el őt!Figyelj, egy férfi miatt sem kell feladnod önmagadat, ha ezt kéri tőled, akkor nem szeret, csak önmagát.Legyen ez tanulólecke neked!Próbálj a saját lábadra állni, és egy hozzád hasonló férfit találni.Meglátod, minden jobbra fordul, csak állj a sarkadra!
2012. ápr. 13. 10:53
 44/61 anonim ***** válasza:
100%

Itt azért valljuk be, mindkét fél hibás.

A férfi egy gerinctelen féreg, az biztos. Le is köpném az ilyet legszívesebben. Mi ez, hogy egyszer akarja, aztán ha összejön, akkor vetesse el, mert neki mégsem kell??

Viszont nem hajthatnak végre abortuszt, ha a nő nem egyezik bele. Tehát a kérdező megtagadhatta volna a dolgot.

2012. ápr. 13. 13:04
 45/61 A kérdező kommentje:
Csak pár embernek, akik elég negatívak, gondolom a fele ,,férfi" a MÁSIK fele meg nem volt még ilyen helyzetbe, ha ilyenbe lennél, fontosabb lenne az, hogy ne szülj gyereket a semmibe és ba*d el az életét! Nem kell itt bunkónak lenni, attól nem lesz határozottabb a véleményetek, és erősebb se a személyiségetek! nem azt mondtam , hogy elkezdjetek feltételezéseket gyártani, hanem h mit tennétek, de úgy látom egyeseknek értelmezési problémái vannak, mit is várnék tőletek :) Ha nem tudtok értelmesen kommunikálni, húzzatok a francba, van az embernek elég baja, nem hiányzik a sok irónikus se**fej,Puszi.
2012. ápr. 13. 13:38
 46/61 anonim ***** válasza:
20%

Nézd, én pont ezért hagytam el az exemet...

Persze, én írtam alá a papírt, vittem végig a procedúrát... stb, de egy 21éves épp dolgozni kezdő, nem tudhattam, hogy marad e állásom.. sajna xr időben jött a pici. Ezen felbuzdulva, lelki terror alatt eljutottam a műtőig...

Utána 1hét tök jó volt, nyugi.. Azóta is rémálmaim vannak.. Ennek 4éve.

Úgy otthagytam, porzott utánam az út. És a mai napig nem fogom megérteni, hogy miért nem mellém és a pici mellé állt. Innentől kezdve mondhatja, hogy szeret, ha ilyennek kitesz, az nem szerelem.

Azóta lett férjem, két gyermekem, az exnek pedig soha nem tudok megbocsájtani.

2012. ápr. 13. 14:11
 47/61 anonim ***** válasza:
50%

Kedves Kérdező!

Elhagytad? Mesélj, mi történt? Ugye összepakoltál és eljöttél?

2012. ápr. 13. 14:51
 48/61 anonim ***** válasza:
91%
Én írtam tegnap, hogy a kérdezőt nyilván nem kényszerzubbonyban hurcolták be a kórházba, ezt a döntést ő hozta. Nem cinikusnak szántam ezt a megjegyzést, elnézést, ha valakinek elevenébe talált, de ez az igazság. Nekem is volt abortuszom és azért döntöttem végső soron így, mert NEM akartam gyereket és ez a lényeg. Ha vágytam volna rá, engem 6 lóval se lehetett volna elvonszolni oda, ez biztos. Egy ilyen horderejű döntést nagyon alaposan át kell gondolni és a kérdező ezt mulasztotta el, azért vetíti a bűntudatát a párjára. A pasas valóban egy görény, ez vitathatatlan, de még egyszer hangsúlyozom, hogy a végső döntés mindig a nőn áll. Az utolsó pillanatban is ki lehet sétálni a műtőből. Annyit tehetsz kérdező, hogy a pasidat páros lábbal hajítod ki az életedből és megpróbálsz megbocsátani magadnak. Legközelebb pedig ezerszer is körüljársz egy kérdést, amikor döntesz.
2012. ápr. 13. 14:55
 49/61 anonim ***** válasza:
71%

"mit is várnék tőletek"

Gondolom azt,hogy a párod egy szemét,te pedig egy szegény áldozat.Szerintem te ugyanolyan hibás vagy mint ő. Nem tudtad megvédeni a saját babádat,inkább elvetetted,mert az,akinél az anyagi javak vannak ezt akarta.Most legalább teszel azért,hogy ne kerülj mégegyszer ilyen helyzetbe? Munkakeresés,önállósodás,teljes értékű pár megtalálása...Felfoghatatlan,hogy még mindig kétségek gyötörnek,hogy ő-e az igazi.Mit kellene még tennie,hogy belásd a pénz nem minden és végre merj egyedül élni?

2012. ápr. 13. 20:01
 50/61 anonim ***** válasza:
37%
Hiába pontoztatok le, igazam van. Imádtok másokat elítélni látatlanban. Feltett egy kérdést, arra kellett volna válaszolni. De nem, itt mindenki biztosan pszichológiából tett diplomát ezért kell elemezgetni, kiforgatni, ezt a néhány mondatot, mintha ebből bármit meg lehetne tudni. Nem is ismeritek a kérdezőt, sem a párját, sem az életkörülményeket, sem semmit az ég világon, de már osztjátok az észt. :D Röhej... Miből állnak annyit írni, hogy igen, én otthagynám/nem hagynám ott. Ja, ez túl egyszerű, kicsit bele kell taposni mások lelkébe, hiszen enélkül nem lenne jó a napotok. :)
2012. ápr. 13. 20:05
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!