Abortuszom volt 1hete. Terveztük a babát, fél évre mikor sikerült, a párom úgy döntött h vetessük el. Átvágva érzem magam, és bánom, h a kisbabámat elvették, pedig nagyon vártam, nem is értem h hagyhattam. Mindennap visszasírom, Ti elhagynátok érte?
Szerintem pakolj össze és hagyd ott az ilyen embert!
Leírom Neked anyukám esetét. Az első férjével tervezték egy ideje a babát, de mire összejött, a férje kitalálta, hogy most mégsem jó, nincs pénz, nincs nagy ház, nincs, nincs, nincs... Addig mondogatta, amíg már anya is úgy érezte, hogy jobb, ha elveteti. Az eset után egy évvel a férje megint gyereket akart (az anyagi helyzetük nem változott). Próbálkoztak, próbálkoztak, nem jött össze. Fél év után a férje elindította a válást, mert a felesége még gyereket szülni se képes...
Anya 29 évesen megismerte apukámat. 5 éven keresztül próbálkoztak babával, majd már beletörődve a helyzetbe megbeszélték, hogy jól meglesznek ők ketten is. Erre jöttem én! Anya azt mesélte, hogy a legjobban az esett neki, amikor apukám az addigi 2 személyes életüket kb 1 óra alatt áttervezte 3 személyessé, a nappalit gyerekszobává, a sziklakertet homokozóvá... Azt mondta, ő ekkor érezte úgy, hogy megtalálta az igazit! Most 30 éves vagyok és jobb szülőket nem is kívánhatnék magamnak sőt náluk jobb nagyszülő is kevés van. :)
Te is meg fogod találni az igazit! Úgy tűnik a mostani párod nem az. Sajnálom ami veled történt. Lehet, hogy most nem úgy érzed, de egyszer nagyon jó anyuka leszel, csak akarnod kell.
Nem vagyok az az erzelgos, de a #21es tortenete baromi szep volt!
Bocsi az offert:)
Egyebkent szerintem a leghelyesebb dontes, ha elhagyod, o mar nem fog valtozni. Ahogy te is mondtad, ural teged, ne szeret. Lehet, hogy szeret, de leginkabb azert, mert hagyod, hogy alarendelt legyel a ''kapcsolat''-ban.
Hidd el nekem, MEGERDEMLED a szebb eletet, a tokeletes ferfit, aki kiall melletted, es szeret. Ot meg hagyd ott. Keressen egy uj kislanyt, akit igaba hajthat.
Ami a legfontosabb, ha most elmesz, szakits meg vele minden kapcsolatot. Pont olyan lany vagy, aki 'kapcsolatfuggo', igy eleg nagy eselyt latok a kibekulesre. NE!!
Sok sikert, sok boldogsagot!
Sok harcos amazon... Savazzátok itt a fickót, miközben a kérdező vetette el a babát. Besz@rok...
"kisbabámat elvették, pedig nagyon vártam"
Gondolom az orvos pisztolyt tartott a fejedhez és kényszerített az abortuszra, a barátod meg tárazott neki...
Nem most kellene rinyálni, hanem időben kellett volna gondolkodni.
Nem, megérdemel téged!
Nem a pasi a hibás, hanem TE! Miért mentél abortuszra, ha nem akartál? Kényszerített rá bárki is??? A srác erőszakkal vitt be, az orvos az ágyhoz kötözött? Nem! A TE döntésed volt, miért nem hagytad ott, amint kitalálta ezt a marhaságot?
Most már b@szhatod, és lehet, hogy a SAJÁT hülyeséged miatt soha nem lehet babád.
Pontozzatok le, nem érdekel, de nem tudlak sajnálni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!