Abortuszom volt 1hete. Terveztük a babát, fél évre mikor sikerült, a párom úgy döntött h vetessük el. Átvágva érzem magam, és bánom, h a kisbabámat elvették, pedig nagyon vártam, nem is értem h hagyhattam. Mindennap visszasírom, Ti elhagynátok érte?
Én már nem tudnék azzal gyereket tervezni,aki egyszer nem akarta tőlem a gyereket,mikor terveztük...
Nonszensz vagy!
- úgy terveztél babát,hogy nem volt közös jövőképetek,még most sem tudod,hogy mit akar tőled a párod.Házasságot,családot vagy csak dugni?
- feladtad a munkádat 20 évesen háztartásbeli vagy és eltartanak,ezzel kiszolgáltatva magad neki anyagilag teljesen. Ez normális szerinted?
- teherbeestél aztán úgy döntött nem kell a gyerek,te pedig elvetetted.Miért is? Mert nem tudtad volna egyedül felnevelni? A gyerek nem csak az apáé,nem csak neki kell eltartania,hanem neked is.Ha magamat sem tudok eltartani,akkor nem szülök és nem hagyom hogy mások döntsenek egy ilyen horderejű kérdésben.
Összegezve,ritka nagy hü.lye vagy és még most is tőle írsz,még dilemmázol csak tudnám,hogy miért. Ennyit számít a pénz és a biztos anyagi háttér?
Jajj, nem is tudtam elolvasni a válaszokat . Bocsi
Nagyon sajnálom ami veled történt.
Abszolút átverés, nem érdemel meg téged, és te sem őt érdemled meg.
Ha ekkora nagy döntésben így átver, gondolhatod apróságokkal mit tesz, vagy esetleg amikről nem is tudsz.
Sokkal erősebbnek kell legyél, mint hogy hagyd magad ennyire befolyásolni !!!!!
Elhagynám bizony ! Így utólag, hogy rájöttem micsoda hibára vett rá. Be ne dőlj neki !
Ha szeret azért szeret, mert épp ilyen kis gyönge (bocsi nem bántás) kellett neki,akit tud befolyásolni.
Ez nem igazi szerelem.
ABba még senki nem halt bele, hogy elhagy valakit, és rengetegen gondolták, hogy nem lesznek túl rajta, és szeretik stb. stb.
Hagyd ott, adj magadnak időt és lehetőséget másokat észrevenni, őt pedig felejtsd el.
Nehéz, de csak te tudod megtenni, te vagy te, a saját kontrolod. Legyél nyertes !!!!!!
35-ös nagyon osztom a véleményed! Jól megfogalmaztad, én sem írhattam volna konkrétabban!
Kövezzenek meg érte, én nem sajnállak! Te hoztál döntést, te viseld a felelősséget! Ne itt sírdogálj, hogy jaj mi történt veled...te választottál a csávód és a gyereked között! Sokat kell még tanulnod az életről, kár volt ilyen korán ekkora felelősségbe ugrani!
Eleve minek gyerek egy bizonytalan kapcsolatba! Sem egy, sem kettő, sem három gyerek nem tart össze egy labilis kapcsolatot!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!