Sharon22 kérdése:
Abortuszom volt 1hete. Terveztük a babát, fél évre mikor sikerült, a párom úgy döntött h vetessük el. Átvágva érzem magam, és bánom, h a kisbabámat elvették, pedig nagyon vártam, nem is értem h hagyhattam. Mindennap visszasírom, Ti elhagynátok érte?
Figyelt kérdés
2012. ápr. 12. 18:58
11/61 anonim válasza:
Szegénykém :(
Nagyon sajnállak. :(
Hidd el, nem a megbántásod a célom, de te kérdezted: akkor kellett volna elhagyni, amikor kitalálta, hogy vetetsd el. Akkor lehet meggondolta volna magát. Vagy ellenállni. Nem kényszeríthetett volna rá (igen, tudom milyen ez érzelmi kényszerítés). Valahol azt is megértem, hogy a bizonytalanba nem akartál babát, de lehet mégis jobb lett volna, ha megpróbálod egyedül.
Most már "mindegy", a babádat nem tudod visszahozni, de én a helyedben nem maradnék egy ilyen emberrel. nem érdemli meg.
Sok erőt kívánok neked!
12/61 A kérdező kommentje:
Ha sírok, nem érdekli, egyszer megkérdeztem, hogy te nem sajnáltad a babánkat? és erre: h nem benne volt, ő igy nem érzett iránta semmit! a pofám majd leszakadt egyszerűen nem tudtam megszólalni, se semmit..csak így kiábrándultam belőle..szerelmes vagyok, ez tény, de tudnám miért nem vagyok elég erős?? bánom, hogy nem tartottam meg a babámat, nélküle is boldogultam volna, sajnos, érzem , hogy el kell hagynom, de h képes vagyok- e rá??fogalmam sincs,..ráadásul, most született kis tesóm, aki most 1 hónapos, őt imádja, borzasztó és szívszorító látni mikor öleli, és puszilja, a sajátját meg megölte:@ ! Nem érdemlek meg még egy lehetőséget az anyaságra, annyira elítélem magam,hogy még elköttetni és képes volnék, csak valaki bocsásson már meg!! :(:(:'(
2012. ápr. 12. 19:09
13/61 anonim válasza:
Ez egyértelmű ok arra, hogy most fejezd be vele. Én biztos nem tudnék többet lefeküdni egy ilyen emberrel. Minden együttlét felszakítaná a sebeimet. Vele már többé semmi sem lenne ugyan olyan, mint az abortusz előtt.
14/61 anonim válasza:
A végső döntés a tiéd volt. Gondolom nem leszíjazva hurcolt be a kórházba.
15/61 anonim válasza:
Ne magadat hibáztasd! Sajnos a nők nagy része ezt teszi, pedig nem kellene. Nem szeret téged annyira, amennyire kellene és amennyire nyilván megérdemelnéd. Most szakíts! Ez a legjobb alkalom.
16/61 A kérdező kommentje:
Ha megkérdezem, hogy változtak-e az érzései lehurrog, hogy most azért meg azért miért változna,ha mondom neki , hogy had beszéljek már neki egy picit arról, hogy mi a ,,jövőképünk" leszarja., megkérdezem tőle te mit akarsz tőlem, azt is, feljön azzal h nincs munkám, mikor miatta számoltam le, mert nem akarta h dolgozzam, higgyétek el, mosok főzök takarítok, mindent, 20évesen, ő rendmániás mindent megcsinálok, valamibe mindig beleköt, viszont, érzem h szeret, de inkább ural..és ha mondom h nincs önbizalmam nekem áll,, vajon ez kihibája, h nincs? jo hogy az övé!nem,?:S
2012. ápr. 12. 19:15
17/61 anonim válasza:
És ennek az embernek mégegyszer be mernél vállalni egy babát? Gondolom nem, ezzel válaszoltál is a saját kérdésedre.keress egy rendes megbízható pasit aki nem fogja megöletni saját születendő gyermekét.
18/61 anonim válasza:
Ez az ember NEM! szeret téged! Nem tudod milyen, amikor szeretnek téged. Nem ilyen, hidd el nekem.
19/61 A kérdező kommentje:
Ő mondta, hogy majd lesz 1-2 év múlva babánk! mondtam neki, hogy hogy gondolja, h majd akkor szülök neki amikor ő szeretné? hiszen ő is ezt tette, megtagadta tőlem, amikor ez volt az álmom, úgy , hogy 12 % os esélyem volt a babára..2 év alatt se fogom feldolgozni, egy élet is kevés lesz..nem h két év..egy ok volt, ami tényleg arra hajtott hogy ab. mellett döntsek, az, hogy 20 éves vagyok, talán lesz olyan ember az életemben, akin majd látom, hogy szeret, és a pici babát is . Sajnáltam volna a babámat, hogy egy ilyen apja lett volna..viszont annál semmit nem bánok jobban, hogy nem adtam neki esélyt az életre, mert már ember 1-2.3.4-10 babástul is elfogadna..:(
2012. ápr. 12. 19:20
20/61 A kérdező kommentje:
együtt élünk, így nehéz lépni, most dolgozik, összeszedem a cuccaim, és elmegyek.Sajnos még ilyenkor is azon agyalok, hogy mit fog gondolni? h mással lesz rögtön? v megkeres? lényegtelen, írok neki egy levelet, abban mindent, és elfelejtem.
2012. ápr. 12. 19:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!