Szerintetek is türelmetlenek, néha bunkók az emberek a kisgyerekes anyukákkal?
Azért itt kérdezem, mert talán nem vagytok elfogultak :-)
Többször előfordult, hogy bevásárlás, fizetés közben a lányom kiköpte a cumiját, ledobta a játékát. Felveszem, visszaadom neki - kb 10-20mp. Erre aki mögöttem áll, elkezd mélyeket sóhajtozni, néha be is szól hogy "más nem ér rá ennyire".
Ugyanez a tömegközlekedésen le-fel szálláskor. Nemhogy nem segítenek, de még kis híjál fellöki a babakocsit, hogy előttem tudjon le- vagy felszállni.
Akinek ezeken múlik, hogy odaér-e ahová siet, szerintem nem az én hibám.
Már 10 előtt és 15 után eszembe se jut boltba menni vagy tömegközlekedésre szállni, mert legalábbis anyagyilkosnak kijáró nézéseket és bánásmódot kapok.
Csak én látom így, aki benne vagyok?
Minden vélemény érdekel!
Köszönöm
Ha sejtésem szerint ez a történet Budapesten játszódik, akkor könnyű a válasz: ennyire lehet számítani a sok boldogtalan, frusztrált, agyonstresszelt, fáradt, idegbeteg embertől, akik elfelejtettek embernek lenni. Nagyvárosi betegség az idegbaj, a rohanás, a mogorvaság, a megértés teljes hiánya. Ahogy csökken a város mérete, kezdenek felszabadulni az emberek, észreveszik egymást, udvariasabbak.
Ha kiszáll néhány hering a dobozból, a többinek több hely jut, felszabadultabb.
Ne vedd magadra, ez nem a személyednek szól. Ez az adott emberről és az ő kis problémáiról szól, amiket nem tud kezelni.
Igen, Budapest :-))
Nem unatkozok, csak érdekel mások véleménye. Azok az anyukák, akivel beszélgetek, ugyanezeket mondják. De ők (és talán én is) elfogultak, ezért kérdezek másokat is.
Én pedig nem hagyom hogy bárki is beszóljon. Nekem is van szám, és nem félek kinyitni :-)
Az Isten mentse meg azt aki rám merne szólni hogy ő nem ér rá ennyire....
Egyébként erre mifelénk ez nem tapasztalható. Itt vidéken nyugi van, nem rohannak az emberek, ráérnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!