Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Anyagi kérdés! Milyen az...

Anyagi kérdés! Milyen az anyagi helyzete annak, aki csak 1 gyereket mer vállalni éppen az anyagiak miatt és milyen annak, aki 3-dikat is bevállalja?

Figyelt kérdés

Olyan sok kérdés van mostanában. Csak egy gyereket bír el a pénztárcánk....még elbír kettőt..vagy bevállalljuk a 3-at nem az a legfontosabb, hogy házat tudjunk majd nekik venni.

Kíváncsi lennék ki milyen anyagi helyzetre mondja ki/dönti el a gyermekek számát. Szerintem rettentő eltérőek lennének a válaszok, ha mindenki válaszolna.

Egyébként én is tipródó helyzetben vagyok :)

2012. jan. 17. 19:39
1 2 3 4 5
 11/47 anonim ***** válasza:

Mi nem sokat tipródtunk, ugyanis nálunk a 3. gyerek az első közös :) Nagyon akartuk. Mivel lakásunk van, hitelünk nincs, bevállaltuk. A férjem dolgozik, én munkanélküli vagyok, így csak a gyest kapom. Nem könnyű, hiszen a gyerekek egyre több pénzt igénylenek, az iskolás kor jóval többe kerül, mint a pelenka és a tápszer.. Ahol kettőnek jut enni, jut a harmadiknak is, azt mondják. Igen ám, de jönnek a tanszerek, a szülinapi zsúrok, a zsebpénz, a mozi, a különórák, a bérlet,a menza, színház, soroljam még? Sokkal több pénz kell, mint egy babára, akire ráadhatom az örökölt ruhát, míg az iskolást nem engedhetem el foltozottban..

Mindig is több gyerekre vágytam, ha jobb lenne a helyzet, még egyet vállalnánk :)

2012. jan. 17. 21:01
 12/47 A kérdező kommentje:

ezt is kikerekedett szemmel olvasom.Elmondod mit dolgozik a párod?Felsővezető?

Csak mi vagyunk ilyen csórók a kis 150ezerrel. hova akarok én 3 gyereket? 150+gyes+családi :(

2012. jan. 17. 21:03
 13/47 anonim ***** válasza:
Közgazdász, amúgy középvezető. Teljesítményarányos a bérezése és hát embertelenül sokat dolgozik (meg az emberei is) így jól keres. Igaz, az emberei is hazaviszik a maguk párszázezrét havonta, van, aki ennél jóval többet is. Vidéken lakunk amúgy mi is (Szolnok megye, kisváros).
2012. jan. 17. 21:11
 14/47 anonim ***** válasza:

Többen kérdeztétek mivel keres 400ezret a férjem.

Mérnök egy nagyvállalatnál, de folyamatos 3 műszakban van, se karácsony se hétvége!

2012. jan. 17. 21:16
 15/47 anonim ***** válasza:
Ohhh, igy mar ertheto, koszonjuk, hogy megirtad nekunk! :)
2012. jan. 17. 21:18
 16/47 anonim ***** válasza:
75%
Igen, kedves utólsó, tőlem is kérdezték, de azt senki se kérdezte még, mennyit melózik azért a fizuért, ami van neki.... Sokan - és természetesen tisztelet a kivételnek!!! - csak a pénzt irigylik, azt nem nézik, ami mögötte van.
2012. jan. 17. 21:19
 17/47 A kérdező kommentje:
Így már értem. Hát az én férjem is embertelenül sokat dolgozik, hajnal 1-re megy, este ér haza. Van, hogy csak 4 órát alszik. Itthon alig látjuk. 150ezerért. De ugye ő nem "tanult" ember, hanem egyszerű alkalmazott. Ha nem vállallná , hogy megy éjfél után 90-et kapna.
2012. jan. 17. 21:20
 18/47 A kérdező kommentje:
Hát igazad van, épp a minap volt itt egy munkakerülő ismerősöm. Sose dolgozik, de mindenkiét kívánja , irígyli és megszólja. Épp akkor jelentette ki, hogy milyen jó egyeseknek van mosogatógépjük...majdnem hogy gúnyosan. Azért mi ezt pici pénzből gazdálkodtuk ki 2 gyerek mellett. Mondtam is neki dühömben, menj és dolgozz neked is lesz. Többet be nem engedem.
2012. jan. 17. 21:23
 19/47 anonim ***** válasza:
Erről mondjuk az a véleményem, hogy nem csak a jó diplomát kellene megfizetni, hanem a jó, tisztességes szakmunkát is, mert ha azt nem csinálná senki, akkor a diplomások is bajban lennének....
2012. jan. 17. 21:24
 20/47 A kérdező kommentje:
Jó meglátás, csak sajnos ez nem mostanában fog működni :( De egyébként nagyon is igaz.Ha az én férjem pl nem vállalná azt amit bevállalt (rajta kívül senki más) nem biztos, hogy a főnöke évente 3-szor eltudna menni nyaralni, ebből kettő meleg déli ország :(
2012. jan. 17. 21:27
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!