Anyagi kérdés! Milyen az anyagi helyzete annak, aki csak 1 gyereket mer vállalni éppen az anyagiak miatt és milyen annak, aki 3-dikat is bevállalja?
Olyan sok kérdés van mostanában. Csak egy gyereket bír el a pénztárcánk....még elbír kettőt..vagy bevállalljuk a 3-at nem az a legfontosabb, hogy házat tudjunk majd nekik venni.
Kíváncsi lennék ki milyen anyagi helyzetre mondja ki/dönti el a gyermekek számát. Szerintem rettentő eltérőek lennének a válaszok, ha mindenki válaszolna.
Egyébként én is tipródó helyzetben vagyok :)
Mi nem sokat tipródtunk, ugyanis nálunk a 3. gyerek az első közös :) Nagyon akartuk. Mivel lakásunk van, hitelünk nincs, bevállaltuk. A férjem dolgozik, én munkanélküli vagyok, így csak a gyest kapom. Nem könnyű, hiszen a gyerekek egyre több pénzt igénylenek, az iskolás kor jóval többe kerül, mint a pelenka és a tápszer.. Ahol kettőnek jut enni, jut a harmadiknak is, azt mondják. Igen ám, de jönnek a tanszerek, a szülinapi zsúrok, a zsebpénz, a mozi, a különórák, a bérlet,a menza, színház, soroljam még? Sokkal több pénz kell, mint egy babára, akire ráadhatom az örökölt ruhát, míg az iskolást nem engedhetem el foltozottban..
Mindig is több gyerekre vágytam, ha jobb lenne a helyzet, még egyet vállalnánk :)
ezt is kikerekedett szemmel olvasom.Elmondod mit dolgozik a párod?Felsővezető?
Csak mi vagyunk ilyen csórók a kis 150ezerrel. hova akarok én 3 gyereket? 150+gyes+családi :(
Többen kérdeztétek mivel keres 400ezret a férjem.
Mérnök egy nagyvállalatnál, de folyamatos 3 műszakban van, se karácsony se hétvége!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!