Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Vállalnál 4. babát a vágyott...

Vállalnál 4. babát a vágyott nem miatt? Vagy még többet?

Figyelt kérdés

Barátnőmnek 2 gyereke van, harmadikkal várandós. Most derült ki (28 hetes terhes) hogy a harmadik is fiú lesz. Nagyon elkeseredett (először). /Most ezt a részt tegyük félre hogy örüljön hogy egyáltalán gyereke lehet mert másnak meg nem./ Kislányt szeretne, persze mostmár a fiúnak is örül szóval nem arról van szó hogy nem szereti a magzatot mert az fiú, hanem már most azt mondja hogy lesz 4. hátha az lány lesz és ha az sem, akkor 5. stb. addig nem nyugszik.Anyagi körülményeik rendezettek, a férjének a szülei élnek, közel is laknak segítenek is nekik néhány dologban (mind gyerekvigyázásban mind anyagilag).Az én véleményemet kérdezte én elmondtam hogy szerintem (az én véleményem szerint mert azt kérdezte ) ez nagyon sok gyermek szóval mind anyagilag mind odafigyelésben és hogy gondoljon bele, ha egyik se lesz lány. Közben meg valahol megértem mert én is nagyon vágytam egy kis csajszira (mondjuk nekem van már szerencsére).

A lényeg hogy most meg van sértődve.

2011. dec. 27. 13:49
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%
Én beletörődnék, hogy nem lett lányom. Lehet, hogy nem is tudnak lányt összehozni, van olyan! Akkor lesz 8-10 gyereke mire megunja? :O Kérdésedre válaszolva, nem nem vállalnék 4 gyereket a vágyott nem miatt ez tuti.
2011. dec. 27. 13:54
 2/20 anonim ***** válasza:
100%

Én ilyenkor a meglévő gyerekeket sajnálom. Hisz mondjuk van 4 fiad, lesz az 5. lány, és akkor annak örülsz, de az előző 1-2-3 fiút egy kicsit háttérbe szorítod?

Én nem szülnék csak azért, hogy legyen egy fiam vagy lányom, hanem csak addig szülnék "sorozatot", amennyi számú gyerekre amúgy is vágynék.

Nekem 2 lányom van, valószínű lesz 3. bár nekem mindegy, hogy fiú vagy lány. Sajnos sokan azt hiszik, hogy azért akarjuk a férjemmel a 3. babát, hogy hátha fiú lesz. Pedig nagyon nem így van, és haragszom is ezért az emberekre, hogy ezt feltételezik rólam/férjemről.

Itt a barátnőd helyzetében sajnálom ezt a 3. babát, és bízom benne, hogy a barátnőd tényleg szeretni fogja őt, csak azért, mert fiú és nem lány.

2011. dec. 27. 14:00
 3/20 anonim ***** válasza:
100%

Én sem vállalnék 4.gyereket a vágyott nem miatt.

Mi 5-en vagyunk tesók, az első 4 lány lett és 5.-nek besikerült az egyetlen öcsém!

Nem tervezték az 5.-et, de mivel fiú lett mindenképp maradt :)

2011. dec. 27. 14:03
 4/20 A kérdező kommentje:

Szeretni fogja ebben biztos vagyok (ilyen kotlós tyúk anyuka típus a szó jó értelmében:))csak én is a többi gyerek szemszögéből tartom felelőtlenségnek.

Meg a másik dolog hogy a férjét okolja...most szegény mit tehet erről? :(nyilván nem direktbe válogatja úgy...

2011. dec. 27. 14:04
 5/20 anonim ***** válasza:
100%
En sem vallanek 4-diket csak a nemem miatt. Egyebkent az elso valaszadonak igaza van. Tenleg van olyan, hogy lehet nem is lehet lany gyerekuk. Kolegamnak 4 fia van es elmondta, hogy ok is szerettek volna egy lanyt. Ahol elunk (anglia) a masodik ugyan olyan nemu gyerek utan megvalaszthatod a 3-dik gyerek nemet ha ez a vagyad. Persze nem ingyenes a beavatkozas. A kolegaim meg a felesege elmentek a 4-dik gyerek utan erre a beavatkozasra mert be akartak vallani az 5-diket de csak akkor ha lany. KIderult a vizsgalat soran, hogy sosem lesz lanyuk. Egyszeruen az X kromoszomaju spermai nemzokeptelenek voltak. Igy csak az Y kromoszumaju spermiumok tudtak megtermekenyiteni a petesejtet. Szoval az osszes megtermekenyitet petesejt amit leszivtak a felesegetol fiu lett volna. Igy nem ultettek vissza. Ugyhogy vigyazni kell az ilyen fajta almokkal mert bizony mas is lehet a hatterben. Nekem 1 kisfiam van de en boldog lennek akkor ia ha 2-3 fiam lenne. :)) Sajnos anyagi okok miatt marad az egy. :(
2011. dec. 27. 14:08
 6/20 A kérdező kommentje:
Na ez meg a másik dolog igen, hogy azóta böngészi a netet meg ismerősöket hogy HOL csinálják meg ezt a nem szerinti vizsgálatot hogy biztos lány legyen a következő.
2011. dec. 27. 14:11
 7/20 anonim ***** válasza:
100%
Ha van türelme a sok kicsihez,miért ne? Pénz van azt mondtad! Megértem,hogy szomorú. Én is nagyon akartam elsőre egy fiút,másodjára egy lányt. Össze is jött. És lehet nem ujjongtam volna ha az orvos fiút mondott volna a második terhességem ultrahangján. (Szerintem)
2011. dec. 27. 14:12
 8/20 anonim ***** válasza:
81%
Írtad,hogy jó anya,rendezettek pénzügyileg,akkor meg szüljön amennyit jólesik.Nem csodálom ha megsértődött rád.Szép a nagy család.
2011. dec. 27. 14:16
 9/20 A kérdező kommentje:
Végülis ehhez a kettőhöz birka türelme van de 4-5höz??? ráadásul kicsi korkülönbséggel (mert most 34 éves szóval lassan kifut az időből)
2011. dec. 27. 14:16
 10/20 anonim ***** válasza:
85%
én vállalnék, ha olyanok a körülmények és nem tépem a hajamat az első háromtól. miért ne? a cigány az lazán elpotyogtat 8 kölyköt, a normális ember meg már a 3. vagy 4. gyereken is tanakodik. ha van pénzügyi hátterem gondolkodás nélkül vállalnám.
2011. dec. 27. 14:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!