Vállalnál ikreket?
amikor tini voltam ez volt az álmom :-)))
most (3 gyerek mellet) már semmi pénzért nem vállalnám
Szerintem ez nem kivansag musor :D
s ha valaszthatnek igen szerettem volna ikreket.
1 kislanyom van es orultem volna ha lett volna egy ikertestvere
a kovetkezo terhessegnel lehet jobb lenne ha csak 1 baba lenne, de termeszetesen nagyon orulnek akkor is ha ikrek lennenek
szinte 100%, hogy nem lesznek ikrem, mert soha nem volt ikerterhesseg sema ferjem sem az en csaladomban
NEM!!!!
ikerhugaim vannak, az ő elmondáauk szerint nem jó ikernek lenni
sosem akartam, hoyg ikreim legyenek
Érdekes a kérdés.
Ugyanis ha teherbe esnék és ikrek lennénk nyilván ez nem lenne ok hogy elvetessem,tehát tulajdonképpen igen!
De egyébként nincsen bennem külön vágy hoyg ikreket szeretnék,szerintem nagyon-nagyon sok munka van az iker babákkal.
Ez a természet döntése. :)
Ha ismét állapotos lennék, és kiderülne, hogy ikrek lesznek, lehet első pillanatban kerekedne miatta a szemem, de nem vetetném el őket, semmi pénzért.
Lehet, hogy így "kárpótolna" a sors az első elvesztett babánkért.
Micsoda fura kérdés... Hogy érted?!?!
1. Ha lehetne választani ,hogy 1-et v. ikret szülhetnék akkor kérném-e az ikreket? (igen...)
2. Ha jönne egy ikerpár elvetetném-e őket? (természetesen nem)
A 3-at tervezzük, de ha ikrek lennének is megtartanánk. Van ismerősünk akinek 2 gyereke volt, jött a harmadik aki(k) ketten voltak, így egyből 6 fő család lettek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!