Mennyi lenne a legkisebb lakás ahova 2-3 gyereket vállalnál?
Hát nem mindegy, hogy 2 vagy 3.
Most kettőt nevelek 55 m2-en, két szobás lakásban. Remélem, már nem sokáig, szeretnénk költözni. Hármat csak ennél legalább egy szobával többe vállalnék.
3 gyermeket tervezünk 85 nm-re, vagyis 1 nappalira és két félszobára.
De nem lehet általánosítani, nem értem, mit akarsz a kérdéssel, mert mi pl. úgy építkezünk, hogy szükség esetén a mosókonyha szobává alakítható lesz, az éléskamra pedig akkora, hogy egyelőre a férjemnek lesz dolgozószoba belőle. Tehát akár nappali+4 félszoba is lehet belőle. Attól függ az egész, hogy pl. mit dolgozik a férjed és a gyerekek milyen neműek lesznek. Mert azért szerintem ciki a 20 éves lánynak és a 18 éves fiúnak egy közös szoba...
59 nm-es a lakásunk, 1 nappali + 2 félszoba van, most 2 gyerekünk van, de tervezzük a harmadikat.
Szerintem nem kicsi, én ehhez vagyok szokva, világ életemben ekkora lakásban éltem.
Ha lenne egy 85 nm-es lakásom, szerintem fociznék benne :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!