Mennyi lenne a legkisebb lakás ahova 2-3 gyereket vállalnál?
Figyelt kérdés
2011. márc. 10. 19:38
11/15 anonim válasza:
Szokták mondani,hogy sok jó ember kis helyen is elfér.Régen nagyon sok családban sok gyerek volt, pl a férjemék is hatan vannak, és nem volt mindenkinek külön szobája, mégis felnőttek. Persze az az ideális,ha mindenkinek van saját kis kuckója, de ne a lakás mérete határozza meg,hogy bevállaltok-e még egy babát. Sztem.
12/15 anonim válasza:
3 gyerek + mi 55 m2-en :P Nem jó, de ez van. Akkor is kellett a harmadik! Akartuk! :)
13/15 anonim válasza:
54 m2-en lakunk, ha muszáj bevállalnánk 2-őt (3al már nem nagyon férnénk szerintem), de az ideális olyan 75 m2 lenne nappali+3 (fél)szobával
14/15 anonim válasza:
első vagyok
nem tudom hány m-es volt gyerekkoromban a lakásunk, talén 56 ( 1 kisebb szoba és 1 félszoba, vagy inkább beugró)
Mi hárman (én és az ikerhugaim laktunk az 1 kisebb szobában).
16 éves koromban költöztünk családi házba, megváltás volt külön szoba.
Nagyon nem szerettem, hogy nem volt külön kuckóm, 5 év van közöttünk.
Szóval szép meg minden sok jó ember kis helyen..de nem nekem.
15/15 anonim válasza:
minimum 100nm.Most egy 175-ös családi házunk van, és így nagyon kényelmes. 100 alatt nem adnám...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!