Miért félnek ennyien az új GYed törvénytől? Ennyire derogál az embereknek dolgozni?
Pont az ilyen sznob emberek mint te,az ilyenek vetetik el a babát,a pénz miatt,amit rohadtul elítélek..én is elmentem volna takarítani,de nem vettek fel,mert túlképzett vagyok tudod?!
Amúgy lehet hogy Pesten lehet munkát találni bárkinek,de ezt elhiheted nekem,hogy a Balatonon NEM!
Tudod nagyon sokan elmennének takarítani, de nincs hova.
Ugyanis a meglévő helyekről nem rugdalják ki a bevált emberkéket, hogy más is tudjon dolgozni.
Most, hogy itt a nyári szezon, a szállodákba is alig veszik fel a takarítónőket...
Gondolkodj egy picit!!!
Több ismerősöm van, aki szeretne dolgozni, de még a takarítónői állásokra sem veszik fel őket. MERT még ismeretségük sincs
Olyan meg ne okoskodjon, akit egy kedves ismerős be tud szervezni valahova!
Az szerintem is jogos,ha jogviszonyhoz kötik a gyedet gyest.De azért egy fiatal kismamától nem lehet azt várni,hogy több évet dolgozzon előtte.De ha beszámítják az iskolákat is,(természetesen csak felső vagy közép)akkor oké.Azért nem mi akik vállalunk 1-2-3 gyereket élősködünk hosszútávon az állam nyakán nemde?Hanem akik kikerülnek az általánosból,aztán nyugdíjas korig szülnek.Na azoknak egy fillért sem kéne adni,sem családi pótlékot.Aki 3 gyereknél többet tud vállalni az tartsa is el maga,ne járjon rá semmi.Akkor majd meggondolják akik ebből élnek,hogy szüljenek-e még.
Igazság az itt sosem volt mondjuk,majd ezt is jól kitalálják.Alanyi jogon meg ne járjon semmi,gyes sem ez jogos lenne.Egyébként nagyon jól ki van most is ám találva ez.Képzeld el,hogy én a 18 éves munka viszonyommal úgy vagyok itthon a harmadik kisgyerekemmel gyesen,hogy annyit kapok mint aki életében 1 órát nem dolgozott.Na,ez igazságos?Azért,mert mikor a középsőt szültem határozott munkaszerződéssel voltam közalkalmazott,természetesen nem hosszabbították meg amint megtudták,hogy terhes vagyok.Vele még megjárt minden,de szültem a gyesbe,és vele már csak gyes jár.Na ez igazságos így?A sok ingyenélőért meg évekig dolgoztam,nem beszélve a férjemről aki nem keveset tesz a nagy kalapba.
Szerintem neked 1. nincs gyereked 2. férfi vagy 3. lehetsz úgy 25 éves max
Ez önmagában egyik sem baj, de ha te is szituban lennél értenéd h miről van szó. A nők 90%-ának nem derogál dolgozni. És borzasztó nehéz meló gyereket nevelni, utálom amikor hímsoviniszták lenézik ezt.
az egyik válaszolónak üzenem, hogy itt az index cikke, de valószínű, hogy ez az újságíró is tök hülye, mert ő sem tudja értelmezni a törvényt. Persze elfelejtettem, hogy Te vagy itt a főokos!
Egy csomóan be vannak pánikolva, mikor azt sem tudják miről van szó.
És én kérek elnézést, de nem Budapesten lakom, csak oda járok dolgozni. De persze itt mindenki olyan jól tud mindent. Napi 3órát utazom oda-vissza a munkahelyemre. Azért meg nem lesz lelkiismeret furdalásom, mert van mit dolgoznom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!