Tényleg kevésbé irritáló az embereknek, ha valaki 30 kg-ot hízik, mint az, aki 5-öt?
Én a baba és anyuka szempontjából is egészségesebbnek tartom az 5 kg-ot !!! 30 kg plusz nagyon megterhelő és nem jó egyáltalán....
uh szerintem inkább 5 kg mint 30 ....de ez csak szerintem :))
Réka meg jó h csak 5 kg -ot hízott mikor mindent letornázott magáról :)) ha én is tornáznék ennyit híznék én is de sajna lusta vagyok :))) és nekem a legideálisabb a 8 -10 kg "hízás"
Szerintem 5 kiló és 5 kiló között óriási különbség tud lenni. Ha valaki túlsúlyosan kezdi a terhességét, akkor az 5 kiló jó. Ha viszont valaki "alultáplált", akkor az 5 kiló nagyon kevés.
Én az első babámmal 28 kilót híztam, nem vagyok rá büszke, így alakult. Az ismerősöm 6 kilónál tart 38 hetesen, úgy néz ki a csaj, mint egy 10 éves kislány egy görögdinnyével. Saját bevallása szerint alig eszik, mert nincs rá ideje. Na én az ilyet nem tudom megérteni. Más az, ha alkatilag ilyen az ember lánya és más az, ha küzd a feljövő kilók ellen.
Azért ez sok mindentől is függ.
1. baba 72 kiló-val estem teherbe, 7 kg-t híztam, szülés után 66-al mentem haza.
2. baba: 70-el estem teherbe 24!kg-t híztam, szülés után 75kg!-val mentem haza. A doki szerint rengeteg volt a vizem, vagy négyszer annyi, mint az átlag.
Engem nem Rubint Réka hízása irritál,hanem az, hogy osztja az észt, holott a babája kis súlyú koraszülött.
Nagyon sokan híznának 5 kilót, ha két és fél kilós babát vennének el tőlük a 7. hónapban.
Engem az okoskodása zavar, úgy csinál, mintha valami fantasztikus dolog történt volna vele, holott össze sem lehet hasonlítani, ha valaki normál súlyú újszülöttet hoz világra 40. hétre. Hiszen ott van jó pár hónap eltérés, amikor még jelentős a gyarapodás. És ő pont ezt a gyarapodást akarta elkerülni. És nagyon sok emberben csak az ragad meg, bezzeg Réka 5 kilót hízott, a körülmények nem.
Az meg,hogy egy állítólag egészséges embernek, miért nincs legalább egy átlagos súlyú újszülöttje, szintén más kérdés. Lehet, hogy mégsem annyira egészséges, amit csinál? Mert a 2700 gramm már 1975-ben kis súlynak számított, nemhogy 2011-ben.
Nagyon megosztó ez a dolog a súllyal,ez nagyon egyén függő(vagy ki tudja mi)Én a 4.babámat várom az elsővel 6kg-ot híztam(lány)a másodikkal 30-at(lány)a harmadikkal 12(fiú)most 23 hetes terhes vagyok és 8kg-nál járok,pedig még kívánós sem vagyok,egyikkel sem tornáztam terhesen és mindig 58-60 kg voltam terhesség után nem sokkal.Ja és nem volt problémás a terhességem,sem a szülés!
R.R-el kapcsolatba nekem az a véleményem amit ő csinál nem normális dolog(nem vagyok irigy).Régen amikor az első gyerekét várták Ő maga nyilatkozta,hogy a Norbi lenézi azokat a nőket akik sokat híznak,és néha hiába kívánja meg nem ehet csak müzlit mert milyen kínos lenne a hírnevüknek ha egy dagadt nő lenne mellette.Szóval nem biztos,hogy neki egy felhőtlen és boldog terhessége volt!
Ja még annyi ugye van aki 3 hónapig csak hány és lemegy róla eleve egy csomó kiló ,valaki pedig az első pillanattól kezdve kívánós!Engem soha nem érdekelt,hogy ki mennyet hízott,és irritál is amikor valakinek ez az első kérdése,hogy na és mennyit szedtél fel eddig?Nekem az a
legfontosabb,hogy a babámnak ne legyen semmi baja!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!