Tényleg kevésbé irritáló az embereknek, ha valaki 30 kg-ot hízik, mint az, aki 5-öt?
Azért szidják azt, aki keveset hízik,mert irigyek az emberek...Aki 30 kilót hízik,nnak általában savanyú a szőlő. Egyébként 32 hetesen 11 kilót híztam, a dokim közölte,hogy ez nagyon sok,még sok van hátra,kezdjek el nagyon figyelni,ugyanis a gyerek "parazita"ő elveszi magának,amire szüksége van,ha én nem hízok,akkor is...(ja,és mindezt úgy,hogy a terhesség előtti gatyáim pl még jók rám,a csípőgatyákat be tudom gombolni...)
Szóval,én már sajnálom szegény nőt,bár azt hiszem ő most boldog a 3 EGÉSZSÉGES gyermekével,és magasról tesz rá,hogy mit mondanak róla:)
Én csak annyit vettem észre, hogy tök mindegy mit csinálsz, rossz anya vagy.
Mint a nyuszikás viccben, amikor van rajta sapka az a baj, amikor nincs, az a baj.
Sógornőm tök sokat hízott, pedig nem evett sokat, de vizesedett, és szerintem esze ágában nem volt veszélyeztetni a baba életét. Mekkora hülyeség.
Én meg tök keveset híztam, és szintén rendesen ettem, és hozzáteszem nem ügyeltem mindenre kínosan! Ettem, amit megkívántam. Amúgy mindkettőnk babája egészséges és jól fejlett baba lett!
Szóval mindegy mit teszel, sokan megszólnak, utálkoznak.
Szerintem azért kevésbé irritáló a nagy súlygyarapodás, mert avval kevésbé dicsekszik az ember.
Kisfiammal 35 kilót híztam. Nem vagyok rá büszke, de ez van. Igaz, én 42 hétig voltam vele terhes, és csak az utolsó 2 hétben híztam 8 kilót, és rengeteg víz volt rajtam. Szülés után 5 nappal már csak 10 kiló feleslegem volt. A fiam kicsit volt csak átlagon felüli, 3900 gramm és 60 centi.
Most 31 hetesen tartok 12 kilónál. A védőnő nem piszkál érte, sőt megjegyezte, hogy hová jött az a 12 kiló, mert az óriási hasamon kívül nem lát sehol többletet.
Persze, hogy irritáló.. De nem is tudom, mit várnak tőle (R.R.) ; az élete a sport és a helyes táplálkozás. A legtöbb embernek fel sem tűnik, hogy ő és a három gyereke is kicsattan az egészségtől.
Egyébként valaki írta, hogy koraszülött lett a kisbabája- miért, hány hetesen jött a világra?
Nem jött a világra, programozott császárral kivették belőle, mielőtt a nem tudom én milyen izmok, szalagok, akármik megnyúltak volna vagy valami ilyesmi. Nem is most volt, meg nem is mélyedtem bele a terhesség anatómiájába.
Ez vagy az utolsó 4 hét vagy már a hetedik hónap, nem tudom, de pont azon időszak előtt, amikor egyébként hízna a kismama a legtöbbet és a baba is.
És erre határozottan emlékszem, hogy Réka pontosan elmagyarázta annó, most persze faros baba meg ilyesmi, mert azóta szóltak neki, a szuperanyu imidzsbe ez nem fog beleférni.
És most már mivel sokan kérdezik egy szuper egészséges nőnek, hogyan lehet ilyen aprócska gyereke meg is fogja írni, egy egészséges újszülött 2500 gramm, úgyhogy az övéi még jó súlyban is voltak. Aztán lehet gyúrni kismamák, kinek lesz kisebb a szuperfitt gyereke.
Csak ebben hogyan lesz verseny? Mondjuk azt a 300 grammos kisgyereket senki nem fogja utolérni, ő szuperbajnok.
Egyébként pedig mutass egy képet, ahol a gyerekei kicsattannak az egészségtől, én annyira szontyolodott, egészségtelen kinézetű gyerekeket még nem láttam. Na jó, intézeti srácokat, meg utcagyerekeket. Ha mosolyognak is, látszik, hogy erőltetett. Jó beismerte a Norbi, akkor fogta kézbe őket, amikor fényképezték őket valamelyik lapnak, lehet az utálat látszik a képükön, hogy hozzájuk ért az anyjuk-apjuk és nem a bébisziterrel fotózták őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!