Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit tanácsoltok? Abortálás?

Dexy kérdése:

Mit tanácsoltok? Abortálás?

Figyelt kérdés

A téma elég kínos. 4 hónapja tart ez a dolog, nem járunk, néha találkozunk,havi 1-2alkalommal, elbeszélgetünk, szexelünk.

Sajnos én szerelmes lettem. Elmondtam neki, ő pedig nem akar komoly kapcsolatot, tényleg sokat dolgozik, szabadidelyéban pedig a barátaival bulizik. Gondolhatjátok h igen, csak kihasznál, én nem érzem annak)

2-3 hete lefeküdtünk, és nem védekeztünk. Késik a menstruációm már 8 napot. Holnap veszek tesztet. Ha pozitív, én elsüllyedek szégyenemben. 19/L, 25/F

2011. nov. 27. 17:07
1 2 3 4 5 6
 51/59 anonim ***** válasza:

Igazad van, 45-nek címeztem. És amúgy nagyon igazad van, én annyiban látom másként, hogy én bizony nem hagytam ezta kérdést a sulira, hanem kiskoruk óta, mindig a koruknak megfelelően beszéltem velük erről.

Néha még így is célszerű felfrissíteni a dolgot. Nálunk most éppen aktuális, amióta a legnagyobb fiam csajozni kezdett. Őt a párom vette elő, hogy átismételjék az alapokat, én csak annyit ajánlottam fel, hogy elkísérem a leányzót dokihoz, ha szükséges, és gyógyszert akar iratni.

2011. nov. 28. 11:26
 52/59 anonim ***** válasza:

Tudtam, hogy kapok.Ha azt írom abortusz akkor kapok érte, mert gyilkos vagyok, ha azt írom tartsa meg akkor azt kapom ne tartsa meg mit gondolok én, milyen élete lesz.Akkor most mi van?????

Szerinted ha elkíséred a dokihoz(ami természetesen nagyon szép dolog tőled) a sex elején te fogsz eszébe jutni, hogy védekezni kéne, mert te erre ösztönözted és még el is kísérted??Kérdés megveszi e a gyógyszert. Hm..van egy tippem. De ne legyen igazam. Mert ha megvennék, nem lenne ilyen kérdés..

Egyébként meg nem biztos, hogy az alultáplált szegény gyerekek verekednek. Az én fiamat épp egy piperefiúcska bántja folyamatosan, és ő nem alultáplált...

Egyébként aki komolyan vette fel is tűnhetett volna hogy elferdítve írom a mondandómat a 45-ös válaszban. Mert már tényleg nem jutott eszembe okosabb.

Ha "büntetésről" beszélek az se jó. Semmi se jó. A felvilágosítás alapjába véve semmit nem ér. esetleg ha kő keményen szembesítve lennének, mondjuk elvinnék egy abortuszt végignézni, vagy egy tinilány szülését végignézni. Vagy esetleg a kórházba egy AIDS-es beteghez.

Alapjába véve a felvilágosítás szóba semmit nem ér, kivéve ha egy felelősségteljes gyerekről van szó..de ezt meg a születésétől kezdve kell belesulykolni.

2011. nov. 28. 12:32
 53/59 anonim ***** válasza:
Pont ezt írtam, hogy kiskortól kell ránevelni erre, mindig a korának megfelelően. Ha már együtt elmegyünk a dokihoz, és kiváltom neki a tablettát, miért ne venné be? Ez is csak nevelés kérdése. Szerintem legtöbbször a prűd szülők gyerekei kerülnek bajba.
2011. nov. 28. 13:16
 54/59 anonim ***** válasza:

Te fogod venni a lánynak a tabit?Szép tőled!

Ez nagy hülyeség, hogy a prűd szülő gyerekei kerülnek bajba. Barátnőm szülei igazán prűdek voltak, barátnőm is az lett. Semmi összefüggés. Gyerektől és a társaságától függ milyen lesz kamaszkorában.

2011. nov. 28. 13:27
 55/59 anonim ***** válasza:

Az első oldalt olvastam el, de nekem annyi is elég volt. Lehet, hogy Ti nagyon erkölcsösek és nagyon felelősségteljesek vagytok, de az empátia és a jóindulat szikrája is hiányzik Belőletek. Most fontos még kettő rúgni a kérdezőbe?

Kérdező, Neked csak annyit tudok tanácsolni, hogy ne a neten próbálj segítséget kérni. Ha tényleg babát vársz, akkor először ülj a gyerek apjával, beszéljétek át a dolgokat, hogy ő mennyit tud és akar vállalni. Aztán gondold végig Te mit szeretnél, Te mire vagy képes a babáért, vagy mennyit akarsz felvállalni érte. Csak ezeknek a fényébe döntsél, a neten ugatók ne számítsanak!

Bár, remélem negatív lesz a teszt!

2011. nov. 28. 13:47
 56/59 A kérdező kommentje:
Köszönöm a sok választ, ma megvettem a tesztet, holnap reggel meg is csinálom.
2011. nov. 28. 18:29
 57/59 anonim ***** válasza:
Megcsináltad a tesztet?
2011. nov. 29. 17:28
 58/59 A kérdező kommentje:
Negatív. Köszönöm mindenkinek, főleg azoknak akik "kiosztottak" mert igazuk van, és tanultam a hibámból.
2011. nov. 29. 18:40
 59/59 anonim ***** válasza:
Örülök neki! És annak is kiváltképp örülök, hogy a válaszokat nem lehurrogtad, hanem építő kritikának vetted! ez becsülendő! :)
2011. nov. 29. 18:44
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!