Mit tanácsoltok? Abortálás?
A téma elég kínos. 4 hónapja tart ez a dolog, nem járunk, néha találkozunk,havi 1-2alkalommal, elbeszélgetünk, szexelünk.
Sajnos én szerelmes lettem. Elmondtam neki, ő pedig nem akar komoly kapcsolatot, tényleg sokat dolgozik, szabadidelyéban pedig a barátaival bulizik. Gondolhatjátok h igen, csak kihasznál, én nem érzem annak)
2-3 hete lefeküdtünk, és nem védekeztünk. Késik a menstruációm már 8 napot. Holnap veszek tesztet. Ha pozitív, én elsüllyedek szégyenemben. 19/L, 25/F
Második válaszolónak igaza van .. miért nem védekeznek?!?! Szégyen az, hogy ti 19 és 25 évesen nem védekeztek ..
És, akkor várjuk el az ifjabbaktól, hogy védekezzenek és értelmesen szeretkezzenek, ne pedig "bumm bele" módszerrel!
Vegyél holnap tesztet, ha negatív lesz, ha pozitív irány az orvoshoz.
Ha pedig az orvos is terhességet állapít meg - akár pozitív vagy negatív a teszt -, gondolkozz el azon, hogy beszélitek meg az abortusz költségeit - mert nem ingyen van! - és a továbbiakat. Gondolom ha baba van a dologba, akkor ezt fogjátok választani ...
Ne haragudj, de én csak gratulálni tudok az egészhez!
Ja! és ha esetleg ezek után megint 'összejön', akkor ne gyere ide tanácsot kérni, hanem gondolkozz/gondolkozzatok el, hogy egy 4 db-os kb. ezer forintos óvszer csomag a nyerőbb vagy a sorozatos kaparások ...
Neked kell tudni, hogy képes vagy-e felnevelni egyedül egy gyereket, pereskedni, hogy apja legyen, aki netán fizet gyerektartást. Te tudod, hogy mit szólnak ehhez a szüleid, melléd állnak, vagy esetleg balhé lesz. Pláne, ha otthon nem dicsekedtél el vele, hogy nincs ugyan barátod, csak dugópartner.
Gondolom, ha így teszed fel a kérdést, akkor te nem akarod ezt a terhességet, és inkább megölöd az első gyereked.
Nem tehet róla, hogy te csak szexpartnernek kellettél az apjának, de egy roha.dt gumit nem tudtok felhúzni....
Most jön az, hogy csak egy sejtcsomó...
12 hetesen ilyen:
Önmagában elítélendőnek tartom az alkalmi szexet, pedig nem tartom magam őskövületnek. De szerintem a testi szerelem két ember között a legbensőségesebb kapocs, amit nem kéne lealacsonyítani azzal, hogy jobbra-balra du.gtok. De ha már annyi tartásod nincs, hogy legalább tisztességes partnert válassz, akkor mi a fenéért nem védekeztek?
Komolyan mondom, a társadalom szégyene, hogy elvileg felnőtt két ember agyilag valahol az ötévesek szintjén mozog.
Igen, süllyedj el szégyenedben, de nem a terhesség miatt, hanem mert agyat elfelejtettél növeszteni. Meg a kedves szüleidnek is gratulálok, hogy ilyen okos kislányt neveltek.
Neki is volt egy komoly kapcsolata, nekem is ... és nem a szerelem hiányzott hanem a szex! És ezért járunk össze "csak dugni"!!
De nem magyarázkodom, ezen már nem javíthatok sajnos!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!