Mit tanácsoltok? Abortálás?
A téma elég kínos. 4 hónapja tart ez a dolog, nem járunk, néha találkozunk,havi 1-2alkalommal, elbeszélgetünk, szexelünk.
Sajnos én szerelmes lettem. Elmondtam neki, ő pedig nem akar komoly kapcsolatot, tényleg sokat dolgozik, szabadidelyéban pedig a barátaival bulizik. Gondolhatjátok h igen, csak kihasznál, én nem érzem annak)
2-3 hete lefeküdtünk, és nem védekeztünk. Késik a menstruációm már 8 napot. Holnap veszek tesztet. Ha pozitív, én elsüllyedek szégyenemben. 19/L, 25/F
De mégsem annyira gyilkosság az abortusz, mint ha szülés után megöli a babáját. Mennyi ilyet hallani.
Nem tudom mennyire jellemző a mai tizen huszonévesekre a következmény vállalása, de sajnos van egy tippem. Hisz a mai fiatalok körében a külcsín jellemzi az értéket. És egy terhes 19 éves nagy pocakkal a bulizó barátnőjük mellett nem éppen trendi. sajnos most ez számít. De kívánom a kérdező ne legyen ilyen és vállalja a következményeket. És nagyon szép dolog lenne örökbe adni, hisz sokan várnak babára.
De van egy tippem a következményvállalásra :( De bízni lehet azért.
Szia!
Felelőtlen voltál, ez egy dolog. Gondolom okultál belőle, és innentől jobban vigyázol. De miért kellene a felelőtlenséged miatt vállalnod egy olyan gyereket, akit nem tudsz, nem akarsz felnevelni? Mindenki hibázik néha, de nem bűnhődik érte élete végéig. 19 évesen apa nélkül, háttér nélkül nem szabad gyereket vállalni.
És egy jó tanács: Jönnek, jönni fognak a nagy abortuszellenesek, akiket nem érdekel, hogy veled mi lesz, csak a gyilkosság szót szajkózzák. Be fognak linkelni abortuszvideókat, képeket, ezzel próbálják kivenni a döntést a kezedből. Eszedbe ne jusson megnézni egyiket sem!!! De ezt nagyon komolyan javaslom. Mert ha emiatt szülöd meg a gyereket, és rosszul alakul az életed, ezek a linkelők nem lesznek ott, és nem adnak enni a gyerekednek.
Az én szememben, meg még sok ezer férfi és nő szemében PONTOSAN OLYAN gyilkosság az abortusz, mintha a frissen született babát csapkodná falhoz a lábánál fogva, mondván, hogy ő ugyan terhes lett, de anya már nem lesz: ez is csak fogamzásgátlás.
NEM!
A fogamzásgátlás az, amikor kotont húz a faxára, és meggátolja a fogamzást, teljesen értelem szerűen.
A már bekövetett terhesség megszakítása nem ugyanez, lásd: terhesség megszakítása.
Egyébként sokan nem akarnak gyereket, csak becsúszik, későn jutnak el orvoshoz, és már nem lehet elvetetni.
Kérdező: kalkuláld bele, hogy a dokihoz se biztos, hogy holnapra tudsz időpontot kérni. Mire megvizsgál, lehet, hogy a 10.hétben leszel. (A terhesség első napjának az utolsó vérzésed első napját számítják, tehát nem 3, hanem most kb. 5-6 hetes terhes vagy.)
Bizottság elé menni, kétszer is, engedélyeztetni az abortuszt (mekkora ciki lenne, ha ezt megtagadnák, ugyanis nem alapvető emberi jogod, hogy kikapartasd magad, valahányszor felcsinálnak), és hopp...már ki is csúsztál. Szülni kell, mese nincs.
Ha ennyi eszed van, hogy nem akarsz gyereket, de védekezés nélkül szexelsz, mindezt úgy, még stabil kapcsolatod sincs az apával...
"Ha ennyi eszed van, hogy nem akarsz gyereket, de védekezés nélkül szexelsz, mindezt úgy, még stabil kapcsolatod sincs az apával..."
Jól elkaptad a lényeget 15-ös válaszoló! És milyen jól nyitva hagytad a kérdést. Ha ezekre nem volt esze a leányzónak, akkor szerinted a terhességhez, gyerekneveléshez lesz? Ugyan már!
Ezzel nem akarlak bántani kedves Kérdező, csak az abortuszellenesek kezéből próbálom kiütni a fegyvert.
Pedig ráfér egy kis fejmosás és a többi fiatalra is, aki nem tudja milyen kockázatos nem védekezni.De hogy hogy nem tudja????Hisz 19 éves. Érthetetlen.
Nem is tudom mit kellene, ingyen fogamzásgátló, vagy büntetés az abortuszért, nem tudom.
Persze abortuszellenes vagyok, de tudom vannak helyzetek amikor nincs más kiút.
De ilyen esetben nem csak úgy becsúszik, hisz ők csinálják...
Van egy ismerősöm három abortusza volt. Őszintén megmondom a harmadiknál már őt is agyonütöttem volna az orvosokkal. Hisz rutinból felelőtlen. Terhes lesz, elmegy dokihoz, kikaparják és szexel újra a vakvilágba. Megteheti.
Én nem azt mondtam, hogy tartsa meg és nevelje fel, hanem hogy igen szép gesztus lenne kihordani amit úgysem fog. Nem hinném, hogy ezzel annyira rosszat írtam. Azt hiszem utána elmenne a kedve félrekufircolni védekezés nélkül.
Persze én is kívánom hogy ne legyen most terhes, és okuljon ebből a kis ilyedségből!
"Mert ha emiatt szülöd meg a gyereket, és rosszul alakul az életed, ezek a linkelők nem lesznek ott, és nem adnak enni a gyerekednek."
Ennél cinikusabb érvelést... Igen, nem fognak. Nem az ő gyerekük. Kérdező gyereke. Kérdező hozta össze, KÖTELES. ha törik, ha szakad megoldani. Ha meg nem tudja, akkor örökbe adás. Az abortusz gyilkosság volta egy dologtól függ:emberi lény-e a magzat. A Te érveidnek ehhez a kérdéshez semmi közük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!