Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Miért ilyen "bolond" az...

Miért ilyen "bolond" az anyukák egyik fele? (Bővebben lent)

Figyelt kérdés

Meglepődnétek, milyen puccparádé megy a játszótéren, nem győznek egymásra licitálni az anyukák a saját meg a gyerek kinézetében is. ( meg hogy kinek volt drágább a babakocsija stb..) Én meg sajnálom szegény kicsiket, hogy folyton rájuk szólnak és nem engedik játszani őket, mert "jajj, hogy fogsz kinézni, gyere ki azonnal a homokozóból", "ezért vettem olyan rohadt drágán, mit műveltél a nadrágoddal?!", "nehogy leülj te szerencsétlen, nem látod, hogy piszkos" stb.

Persze a gyerekek a legújabb kollekciós next-ben feszítenek - illetve feszengnek a homokozó szélén vágyakozva...

anyukák meg ülnek a padon és csodálják egymás műkörmeit, és természetesen eszük ágában sincs odaülni a gyerek mellé, vagy valami közös játékba kezdeni. Szánalom, komolyan mondom, mert sajnos ez a többségi viselkedés mifelénk. És persze minden egyes anyuka , a 10.000-forintos ruhában csücsül a padon. Amikor véletlenül megengedik a gyerekeknek hogy játszanak akkor csak a "menő" anyukák gyerekeivel lehet játszani mert a többi ilyen szerintük: - "Hozzá ne nyúlj a mi homokozós játékainkhoz!!" , "Miért veszed ki a kezéből? Nem látod hogy Ő játszik vele? Nem mész innen?".

Most már 8 éves gyerek anyja , az is ilyen "mű anyuka" , és a gyerek egy kis k*rva. Az anyjának is és a "menő anyukáknak is" XXL-es mell + mindössze 43 kiló...

Az a nyolc éves gyerek mindig lenn van a játszótéren és kifestve megy le. Mint egy bohóc. Az anyja a többi menő anyával beszél... És a kislány egy nagy SZNOB... Mindenkinek a cuccait lecseszi... ( Tisztelet a kivételnek)

Kérdem én ; Miért ilyen az anyukák többsége???

2011. okt. 5. 14:08
1 2 3 4
 21/34 A kérdező kommentje:
Nekem igen ez szerintem nekem nagyon feltűnik , régebben nem ilyen gazdag helyen laktunk , és Budapesten sok az ilyen anyuka...
2011. okt. 5. 14:37
 22/34 anonim ***** válasza:

"sőt tegnap láttam hogy az egy plasztik anyuka a gyereke egy egész barbie kollekciót dobott ki. Utána persze kiment az anyuka a slusszkulccsal és a gyerekkel egyenesen a plazaba több barbieér..."

Hát ez elég furcsán hangzik... ilyet esetleg egy agyatlan milliomosról tudnék elképzelni, de nem cserélnék vele, mert tuti, hogy fejben nem ok. nála valami.

2011. okt. 5. 14:38
 23/34 A kérdező kommentje:
Onnan tudom ezt mert a szomszédunk ez a nő , és a férje pedig nagyon kedves , de a csajszi nem komplett. Persze milliomosok... Már ahogy a házuk is kinéz. Pedig a miénk sem régi házikó. 4 szobás családi..;)
2011. okt. 5. 14:40
 24/34 anonim ***** válasza:
65%
Még jó, hogy én nem lakom a ti utcátokban... Fejvesztve menekülnék az ilyen közegből :))
2011. okt. 5. 14:41
 25/34 anonim ***** válasza:
91%

Az írásodból én egyetlen dolgot tapasztaltam: valóban előfordul hogy tavasszal az "új" anyukák, akiknek olyan 1 éves vagy kisebb a gyerekük, nem engedik őket homokozni, mert összepiszkolják magukat. Aztán nagyon hamar rájönnek, hogy ez nem így működik.

Nálunk is járnak gyerekek csinosan is meg melegítőben is a játszóra, de mindegyik játszik, homokozik, és soha nem tapasztaltam olyasmit, amit itt írtál. És nem hogy az anyák többségére, de egyetlen egyre sem jellemző, amit itt írsz.

Mi szinte minden nap járunk játszóra, és eddig egyetlen alkalommal fordult elő, hogy egy anyuka nem engedte a kisfiamnak, hogy megnézze a kislánya játékát. Az az anyuka sem tűnt különösebben "menőnek", inkább csak, hm... fura volt.

2011. okt. 5. 14:41
 26/34 anonim ***** válasza:
75%

Szerintem nem sok ilyen van..legalább is egy helyen.

Azért mert valaki anya attól még lehet műkörme (kinek mi, lehet szilikonja, öltözhet drágán ha megteheti) Szerintem ez nem anyaság kérdése. Aki megteheti tegye... Én ilyet még nem nagyon tapasztaltam, hogy játszótéren ez menne.

A next és egyéb rucik turiban ömlesztve vannak, nah meg az aukciós oldalakon is nagy sláger most.

Szerintem azért a többség nem engedhet meg magának olyanokat (anyagilag) mint amiket most leírtál.

"XXL-es mell+43kilós mindössze" nekem ez egy kicsit féltékenységnek tűnik.

Én nem mondom hogy mindenki így nézzen ki, vagy az lenne a jó, de sokkal több olyat látni, aki azért mert anya elhanyagolja magát.(tiszt.kiv.) Ez nem általánosságban értem, de sok az ilyen...

Nekem még nincs sajátom, de családban van pici akivel kijárunk játszani, de nem láttam még ilyet...

Nekem ha saját gyerekem lesz és megtehetem anyagilag esetleg én is szivesen megcsináltatom majd a mellem, ha szükség lesz rá, ha nem nem.

2011. okt. 5. 14:43
 27/34 anonim ***** válasza:
94%
A többség nem ilyen, vannak akik ilyenek, ez az ő bajuk, nem kell velük foglalkozni. Én ha viszem a fiam, már kifigyeltem mikor nincs a klikk, bár nálunk a kihízott naci pólóval a divat, engem pont azért néznek ki, mert csinosan öltözködök.Inkább akkor megyek, amikor olyanok vannak kint, akik azért viszik ki a gyereket, hogy vele foglalkozzanak, nem a többi anyukával.
2011. okt. 5. 14:46
 28/34 anonim ***** válasza:

Látásból ismerek ilyen anyukákat,beszélni sosem beszéltem velük.

olyan anyukával viszont igen aki félti hogy a gyerek koszos lessz.együtt jártunk a játszóra egy darabig,meguntam .Folyton jött a ne oda ne ide mert koszos, a gyerek farmernaciban jött le a játszóra,szegény nem értette az én lányom miért mehet bele a homokozóba vagy miért nem porolom le 5percenként.

2011. okt. 5. 14:50
 29/34 anonim ***** válasza:
100%
Számomra hihetetlen dolgokat írsz...én is Budapesten élek-itt is születtem-,ráadásul nem is rossz környéken(XVI.ker),2 gyerekem van,de SOHA nem tapasztaltam ilyet.Merre laksz?A nagyobbik fiam a XII.kerületbe járt oviba,suliba(ami szintén nem egy rossz környék),de ott sem tapasztaltunk ilyet soha.Nekem olyan-BOCSI-mintha kicsit kitalált sztori lenne...
2011. okt. 5. 15:36
 30/34 anonim ***** válasza:
100%
Kispestiek vagyunk, bejártuk már az összes játszóteret, de én nem tapasztaltam ilyet sehol amit írtál..
2011. okt. 5. 17:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!