Kedves anyukák! Ha tanulhatnátok, tanulnátok, akkor mit? (bővebben lennt)
Figyelt kérdés
Amíg gyeden vagyok, addig szeretnék valamit tanulni, csak egy szimpla okj-képzést, amiben gyed után dolgozhatnék. De nemigen tudom eldönteni, hogy mit. Szeptemberig lehet jelentkezni, addig kellene eldöntenem. Kézügyességem az sajnos nemigen van, szóval műkörmös, fodrász kilőve:(2011. júl. 30. 18:05
1/10 anonim válasza:
Gazdasági, vagy TB, bérügyintéző. Sulik közül nézz szét a Perfekt honlapján, ott jó sok képzés indul, het 2 alkalommal kell csak bemenni.
2/10 anonim válasza:
Én tanulok is :) Szociális munka szakra járok egyetemre. Igaz, én már nem vagyok gyed-en, és nappalis vagyok. Nagyon szeretem ezt tanulni, és ebben is akarok majd dolgozni, ha lediplomáztam.
4/10 anonim válasza:
Igaz már én sem vagyok gyed-en(2.5 múlt a lányom),de szeptembertől cukrásznak fogok tanulni estin.1 év és van gyakorlat is.
5/10 anonim válasza:
Nyelvtanulásnak intenzívebben nekiálltam. Előbb német felsőfokú nyelvvizsgára készülök, később pedig angolból szeretném letenni.
6/10 anonim válasza:
9:28-as vagyok: itt is nézhetsz képzéseket (vannak 1 évesek is): www.liaiskola.hu
7/10 anonim válasza:
Én ma kezdem el a párommal a német szintre hozásom s tudásom egyesitését.. Réóta tanulok de ezer tanárral.Igy áthoztuk a könyveim és elkezdjük. Egyébként én is valami szakmát tanulnék. Pl webprogramozó,multimédia fejlesztő.
Egyébként a Computer school ban is vannak jó szakmák:)s egész korrekt áron tanitanak.(Levelezőn 50/félév)
8/10 anonim válasza:
én most fejeztem be az egyetemet, nem vágyok újra tanulni. Viszont, ha volna lehetőségem, szívesen tanulnék mesterfokon kézműveskedni: korongozni, stb.
9/10 anonim válasza:
Én vagy pénzügyi területen gondolkodnék, pl banki szakügyintéző, vagy gyógyszertári asszisztensi képzésre iratkoznék be.
10/10 anonim válasza:
Én Tb ügyintézőnek tanulok, pont jövő nyáron végzek, ősztől óvis lesz a lányom, így mehetek is majd dolgozni, feltéve ha találok melót..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!