Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Miért ilyen "bolond" az...

Miért ilyen "bolond" az anyukák egyik fele? (Bővebben lent)

Figyelt kérdés

Meglepődnétek, milyen puccparádé megy a játszótéren, nem győznek egymásra licitálni az anyukák a saját meg a gyerek kinézetében is. ( meg hogy kinek volt drágább a babakocsija stb..) Én meg sajnálom szegény kicsiket, hogy folyton rájuk szólnak és nem engedik játszani őket, mert "jajj, hogy fogsz kinézni, gyere ki azonnal a homokozóból", "ezért vettem olyan rohadt drágán, mit műveltél a nadrágoddal?!", "nehogy leülj te szerencsétlen, nem látod, hogy piszkos" stb.

Persze a gyerekek a legújabb kollekciós next-ben feszítenek - illetve feszengnek a homokozó szélén vágyakozva...

anyukák meg ülnek a padon és csodálják egymás műkörmeit, és természetesen eszük ágában sincs odaülni a gyerek mellé, vagy valami közös játékba kezdeni. Szánalom, komolyan mondom, mert sajnos ez a többségi viselkedés mifelénk. És persze minden egyes anyuka , a 10.000-forintos ruhában csücsül a padon. Amikor véletlenül megengedik a gyerekeknek hogy játszanak akkor csak a "menő" anyukák gyerekeivel lehet játszani mert a többi ilyen szerintük: - "Hozzá ne nyúlj a mi homokozós játékainkhoz!!" , "Miért veszed ki a kezéből? Nem látod hogy Ő játszik vele? Nem mész innen?".

Most már 8 éves gyerek anyja , az is ilyen "mű anyuka" , és a gyerek egy kis k*rva. Az anyjának is és a "menő anyukáknak is" XXL-es mell + mindössze 43 kiló...

Az a nyolc éves gyerek mindig lenn van a játszótéren és kifestve megy le. Mint egy bohóc. Az anyja a többi menő anyával beszél... És a kislány egy nagy SZNOB... Mindenkinek a cuccait lecseszi... ( Tisztelet a kivételnek)

Kérdem én ; Miért ilyen az anyukák többsége???

2011. okt. 5. 14:08
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
91%
Én szeretek csinosan járni, de beülök a drága farmeromban is a homokozóba, a cipőt leveszem és annyi. De múltkor én is röhögtem az egyik anyukán, ahányszor lecsúszott a csúszdán a 6 éves lánya, annyiszor megtörölte a kezét, bár szerintem ez már beteges.
2011. okt. 5. 14:27
 12/34 anonim ***** válasza:
Nálunk sem ilyenek az emberek.
2011. okt. 5. 14:28
 13/34 anonim ***** válasza:
100%
felénk is van pár csini anyuka és meglepve láttam, hogy a gyerekek is kimondottan jó ruhákban pompáznak. Enyém meg addig tiszta, míg bele nem ül a homokba, utána itthon még a babakocsit is ki szoktam porszívózni, mert olyan koszos lesz. Aztán persze mindig akkor akar ölelgetni a gyerek, amikor a legkoszosabb, ergo én is az leszek. Úgyhogy nem fogok farmer-pólón kívül mást felvenni pont ezért. Azért megyünk játszóra, hogy jó koszosak legyünk :) a nagy 3 éves már nem ül a homokba, ő nem koszos, csak a keze, de sosem szóltam emiatt, hogy mosni kell rájuk. Úgyis kinövik azt a ruhát igen hamar...
2011. okt. 5. 14:31
 14/34 anonim ***** válasza:
70%
nálunk is ez van ....
2011. okt. 5. 14:32
 15/34 anonim ***** válasza:
100%
én egy halom játszótéren voltam már pesten, de én nem ezt tapasztalom. jellemzően az anyák ott ülnek a gyerekükkel, lehet, hogy épp ezért tűnik fel neked az a pár, aki nem ilyen. Amúgy az én lányom is tetőtől talpig Gap és Next - turiból.
2011. okt. 5. 14:34
 16/34 anonim ***** válasza:
100%
Talán azért, mert rossz játszótérre jártok. A környékünkön és a játszóterek többségén nem ez megy.
2011. okt. 5. 14:34
 17/34 A kérdező kommentje:

Mi Budapesten lakunk. Nem vagyok irigy az agyon plasztikanyákra. ;)

Nekünk megvan a sok játékos nadrág pólók. Na az olyanok többsége turkálós. Amikor pl: vásárolni megyünk , vagy ismerősökhöz , akkor mindig a drágább ruhákat adom a kislányomra.

Amikor én megyek a játszótérre egy sima farmerban family guy-os pólóban indul a sugdolózás. El megyek a plasztik anyák mellett és csak bámulnak. Persze lehet hogy néha elfog az irigység (nem a sok plasztikára a "szépségükre" vagyok irigy hanem azért mert ezeknek a fajta anyukáknak mindenük megvan , sőt tegnap láttam hogy az egy plasztik anyuka a gyereke egy egész barbie kollekciót dobott ki. Utána persze kiment az anyuka a slusszkulccsal és a gyerekkel egyenesen a plazaba több barbieér...

Érdekes hogy csak nálunk vannak ilyen anyukák.

2011. okt. 5. 14:35
 18/34 anonim ***** válasza:
93%
én ismerek ilyen embereket. azt nem lehet mondani hogy a többség ilyen, viszont sajnos vannak ilyenek. teljesen rossz értérendre nevelik a gyereket, és azt tapasztaltam hogy a tárgyak a kinézet ezerszer fontosabb a gyereknél.
2011. okt. 5. 14:36
 19/34 anonim ***** válasza:
91%
Igen, ezen a Next-en én is röhögtem, a turiban szinte csak ilyen márkákat lehet kapni. Én a gyerekeket sajnálom. Van mosógép, a homok nem hagy foltot, nem értem miért ne játszhatnának.
2011. okt. 5. 14:37
 20/34 anonim ***** válasza:
Ez egy nagyon sarkított dolog, amit leírtál, hálistennek nálunk közel sem ilyenek, bár én sem bírom a "mindenttudokazéngyerekemeztmárrégencsináljaatiédmégnemtudja?" típusú szuperanyukákat.
2011. okt. 5. 14:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!