Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Miért ilyen "bolond" az...

Miért ilyen "bolond" az anyukák egyik fele? (Bővebben lent)

Figyelt kérdés

Meglepődnétek, milyen puccparádé megy a játszótéren, nem győznek egymásra licitálni az anyukák a saját meg a gyerek kinézetében is. ( meg hogy kinek volt drágább a babakocsija stb..) Én meg sajnálom szegény kicsiket, hogy folyton rájuk szólnak és nem engedik játszani őket, mert "jajj, hogy fogsz kinézni, gyere ki azonnal a homokozóból", "ezért vettem olyan rohadt drágán, mit műveltél a nadrágoddal?!", "nehogy leülj te szerencsétlen, nem látod, hogy piszkos" stb.

Persze a gyerekek a legújabb kollekciós next-ben feszítenek - illetve feszengnek a homokozó szélén vágyakozva...

anyukák meg ülnek a padon és csodálják egymás műkörmeit, és természetesen eszük ágában sincs odaülni a gyerek mellé, vagy valami közös játékba kezdeni. Szánalom, komolyan mondom, mert sajnos ez a többségi viselkedés mifelénk. És persze minden egyes anyuka , a 10.000-forintos ruhában csücsül a padon. Amikor véletlenül megengedik a gyerekeknek hogy játszanak akkor csak a "menő" anyukák gyerekeivel lehet játszani mert a többi ilyen szerintük: - "Hozzá ne nyúlj a mi homokozós játékainkhoz!!" , "Miért veszed ki a kezéből? Nem látod hogy Ő játszik vele? Nem mész innen?".

Most már 8 éves gyerek anyja , az is ilyen "mű anyuka" , és a gyerek egy kis k*rva. Az anyjának is és a "menő anyukáknak is" XXL-es mell + mindössze 43 kiló...

Az a nyolc éves gyerek mindig lenn van a játszótéren és kifestve megy le. Mint egy bohóc. Az anyja a többi menő anyával beszél... És a kislány egy nagy SZNOB... Mindenkinek a cuccait lecseszi... ( Tisztelet a kivételnek)

Kérdem én ; Miért ilyen az anyukák többsége???

2011. okt. 5. 14:08
1 2 3 4
 1/34 anonim ***** válasza:
97%
Hú, én nem tudom hol laksz, nálunk nincsenek ilyenek :)) Szerencsére. (Zuglóban lakunk)
2011. okt. 5. 14:12
 2/34 anonim válasza:
96%
én se láttam még sehol ilyet (szegeden élünk)
2011. okt. 5. 14:14
 3/34 anonim ***** válasza:
68%

Ez elég durván hangzik. Nem vagyok játszótérre járós anyuka, lehet emiatt nem hallottam még ilyet. Hol van ez a játszótér?

Azért egy 8 éves gyereket ilyen jelzővel illetni nagyon csúnya!

4/34 anonim ***** válasza:
50%

Ez egyszerűen nem igaz, hogy ilyen a többség, én speciel egy ilyet sem ismerek.

A kérdésedből viszont árad az irigység.

5/34 anonim ***** válasza:
97%
Én évek óta járok különböző játszóterekre a gyerekekkel, de még én se láttam egy ilyen anyukát se...
2011. okt. 5. 14:16
 6/34 anonim ***** válasza:
96%

Nálunk is van egy két ilyen anyuka. Jó, azért nem ennyire durvák, de eléggé idegesítőek.

Nem azt mondom, én is szeretek csinos lenni, és nem a legszarabb ruhákban játszóterezni a gyerekeimmel (ne értsetek féle, nem tűsarkűban, meg miniszoknyába, csak nem is macigatyóban), de rájuk nem adok szép, új ruhákat, mert tudom, hogy még a pelusukból is homok fog folyni. :) Az meg a másik, hogy a nagy játék hevében a ruha szakadhat, beletörik a fű stb stb.

Az meg elég nevetséges, hogy az anyák felvágnak a babakocsi drágaságával.. Meg, hogy kinek szebb és okosabb a gyereke. Én ilyenkor bele sem szólok a beszélgetésbe, csak ülök és nézek nagyokat, meg inkább a gyerekeimmel foglalkozok. :)

2011. okt. 5. 14:17
 7/34 anonim ***** válasza:
83%
Brrr, ez olyan, mint egy rémálom. Engem nem érdekelne, mit szólnak, továbbra is turis ruhák lesznek a gyereken, és hagyom homokozni, hadd legyen gyerekkora, utána úgyis megmosakodunk.
2011. okt. 5. 14:19
 8/34 anonim ***** válasza:
94%
én is szegedi vagyok, de én sem tapasztaltam még ilyet. hol laksz?
2011. okt. 5. 14:23
 9/34 anonim ***** válasza:
95%

még az életemben nem találkoztam ilyennek, és szerintem ezt eléggé ki is hegyezted :D

az új next-kollekció meg biztos a turiból van nekik :D

2011. okt. 5. 14:23
 10/34 anonim válasza:
93%
Biztos vannak "bolond" anyukák de úgy gondolom a többség nem ilyen. Ha megtehetik vegyék fel a drágább ruhát. Én sem veszem fel az olcsó műszálasat bár nem ítélem azokat akik azt választják. A "divatozás" pedig valószínű a médiának köszönhető. Miközben otthon vagy a gyerekkel elolvasod az újságot, bekapcsolod a tv-t ahol semmi mást nem látsz csak fogyókúra tippeket, smink tippeket, plasztikázott sztárokat.
2011. okt. 5. 14:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!