Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Nyitott már rátok a gyereketek...

Nyitott már rátok a gyereketek szex közben?

Figyelt kérdés

A 2 éves lányom elment fürdeni, ami nála 99%-ban minimum fél óra játék a kádban. Mi meg teljesen spontán (mostanában sajna ritkán van rá idő/lehetőség) egymásnak estünk a hálóban egy extra gyors "menetre". Erre 2 perc után kivágódik az ajtó: "szijaapa, szijaanya".... épp hogy magunkra tudtuk húzni a takarót:) Nem látott semmit, (és ha igen, ebben a korban még az sem okoz traumát) és mi úgy röhögtünk, hogy majd leestünk az ágyról. A hancúrnak azzal vége is volt, jött a bohóckodás a csajszival.

Veletek történt már ilyen? Kínosnak vagy viccesnek éreztétek a szituációt? És mennyi idős volt a gyereketek, mert gondolom (főként) ezen múlik, hogy mit érez az ember a helyzettel kapcsolatban.

2011. szept. 22. 09:58
1 2 3 4 5 6
 41/53 A kérdező kommentje:
köszönöm a gratulációt:) sajna, nem gyártunk többet, de így is köszönöm:)
2011. szept. 22. 17:58
 42/53 anonim ***** válasza:
75%
Egy kétévest nem tekintünk megbízhatónak,mivel csak két éves..eszem megáll.
2011. szept. 25. 22:24
 43/53 anonim ***** válasza:
10%
Na, Kérdező! Kifogtad az összes hülyét ezen az oldalon! Pedig sok vicces sztori érkezhetett volna! A kérdésedre nem tudok válaszolni, mert csak egy 8hónaposom van, de nem tudtam megállni, hogy ne szóljak be ezeknek a ....
2011. szept. 27. 15:48
 44/53 anonim ***** válasza:
50%
Te is hagyd csak egyedül fürdeni a nyolc hónaposod, arról is lesz sok vicces sztorid.
2011. szept. 27. 16:43
 45/53 anonim ***** válasza:
0%
Miért?! Szerinted az vicces, ha egy gyerekkel baleset történik??? Gondolkozz már el azon, amit írtál!
2011. szept. 27. 21:07
 46/53 anonim ***** válasza:
80%
Abban sincs semmi vicces, ha két felnőtt ember nem bír addig várni míg a gyerek elalszik, vagy nagyinál van, hanem a 2 éves gyereket magára hagyva egymásnak esnek. Nem vicces ha a gyerek rád nyit. De ha ezt magyarázni kell az már régen rossz. Bezzeg azt tudod hogy balesetveszélyes otthagyni a gyereket. Akkor min is voltál felháborodva hogy ezt szóvá tettük a kérdezőnek? Te gondolkodj mielőtt írsz!
2011. szept. 27. 21:31
 47/53 anonim ***** válasza:
0%

Hát, Kedves! Már Rád férne, hogy rád nyissanak! De ahhoz szexelni is kell, amire gondolom a sok aggódás, féltés, PARÁZÁS miatt már nem is jut idő!

És szerintem az átlag ember nevet azon, ha rányitnak!

Végezetül pedig annyit, hogy akkor irok de, amikor akarok! Végül is Te sem a kérdésre válaszoltál!

2011. szept. 27. 21:40
 48/53 anonim ***** válasza:
50%
De igen, veled ellentétben én arra is válaszoltam. Te meg tedd ki a hálóra hogy mikor csináljátok legközelebb, hogy legyen ki rátok nyit,, ha már olyan sekélyes vagy, hogy neked ez a jó szex fokmérője. Köszi, nekem enélkül is izgalmas és jó a párommal. És még mindíg jobb ha parázok a gyerekem miatt, mint ha megfullad miközben egy ajtóval arrébb dugok.
2011. szept. 27. 22:33
 49/53 anonim ***** válasza:
70%
Úristen! Te mekkora egy sík .... vagy! Képzeld a legtöbbünk a kérdésre is válaszolt. És lehet, hogy baromi vicces, hogy rád nyit a gyerek, de nem úgy, hogy ő ott volt hagyva egyedül a kádban 2 évesen. Ha úgy lett volna a sztori, hogy mondjuk a másik szobában aludt, de idő elő felébredt, és átment a másik szobába, akkor úgy senkinek semmi gondja nem lett volna, úgy poénnak hatott volna. De úgy, hogy egy ilyen kisgyereket, akármilyen ügyes is, felügyelet nélkül hagy ez balesetveszélyes helyszínen, mert akkor tört rájuk a dughatnék, ez így már baromira nem vicces. És ez nem túlparázás. Felnőtt emberek is esnek el a fürdőszobában, nemhogy egy kis gyerek, aki még kajla is...A férjem nagymamája így halt meg, pedig fiatalos volt, jó fizikumu, és makkégéseges. Én sem állok végig mellette, de figyelek rá, ennyi. Ez csak egészséges törődés, semmi túlaggódás nincs benne. Nem is kell feltétlenül arra gondolni, hogy megfullad, elég az is, ha megcsúszik kimászás közben és beüti magát. Az is igaz, hogy a kisgyerek élete tele van "balesettel", nem tudunk mindent megelőzni. Persze nem is kell, de amit lehet, azt azért próbáljuk meg. Úgyhogy gondolkodjál el kicsit. Azért nem véletlen, hogy a válaszadók 95%-ának kiütette a szemét ez a körülmény, és nem a hatalmas poénra koncentráltak. Nem mi vagyunk hülyék, különben sokkal több ellenvélemény lett volna, nem csak 1-2. De mindegy, legyél büszke magadra, hogy milyen jól be tudtál szólni nekünk...
2011. szept. 27. 23:14
 50/53 anonim ***** válasza:
24%
És amúgy szerintem sem túl vicces, ha rátok nyitnak szex közben. Persze utólag elmesélve poénosnak hat,és már nevet rajta az ember, de akkor átélni sokkal inkább kínos. Még akkor is, ha csak kisgyerek, és valószínűleg úgy is elfelejti.
2011. szept. 27. 23:23
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!