Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Nyitott már rátok a gyereketek...

Nyitott már rátok a gyereketek szex közben?

Figyelt kérdés

A 2 éves lányom elment fürdeni, ami nála 99%-ban minimum fél óra játék a kádban. Mi meg teljesen spontán (mostanában sajna ritkán van rá idő/lehetőség) egymásnak estünk a hálóban egy extra gyors "menetre". Erre 2 perc után kivágódik az ajtó: "szijaapa, szijaanya".... épp hogy magunkra tudtuk húzni a takarót:) Nem látott semmit, (és ha igen, ebben a korban még az sem okoz traumát) és mi úgy röhögtünk, hogy majd leestünk az ágyról. A hancúrnak azzal vége is volt, jött a bohóckodás a csajszival.

Veletek történt már ilyen? Kínosnak vagy viccesnek éreztétek a szituációt? És mennyi idős volt a gyereketek, mert gondolom (főként) ezen múlik, hogy mit érez az ember a helyzettel kapcsolatban.

2011. szept. 22. 09:58
1 2 3 4 5 6
 11/53 anonim ***** válasza:
30%
Pontosan ezért védtem meg a kérdezőt, mert nagyon sok oylan dolog van a picik életében, amikor megtörténik a baj, és egy egész regiment van a gyerek mellett. éjszaka is belecsavarodhat a takaró és párna huzatba és megfulladhat. Nekem ne mondja senki, hogy egy vizes bőrű gyerek ha elcsúszik, attól nem zeng a lakás. Azt nem lehet meghallani, hogy baj van. Szerintem mindenki tudna nem egy olyan történetet mesélni saját gyerekkorából vagy a gyerekeivel kapcsolatos tapasztalatai alapján, amiből igenis lehetett volna nagy baj és mellette volt.
2011. szept. 22. 10:48
 12/53 anonim ***** válasza:
100%

Első olvasásra azt hittem, lehagytál egy egyest, 12 évesről írsz, nem 2-ről...

Nem, soha nem történt még ilyen, nem hagytam egyedül fürdeni a két évesemet, míg mi spontán egymásnak estünk... megoldjuk máskor. Éjjel, hajnalban, ha mesét néz? De ez így felelőtlenség. Amúgy meg elfelejti, bármit is látott...

3, 8 és 11 éves gyerekek anyukája.

2011. szept. 22. 10:49
 13/53 anonim ***** válasza:
91%
Van baleset, amit nem tudsz megelőzni. És vannak azok a helyzetek, amiről tudván tudod, hogy balesetveszélyes. Nem kell a gyerek seggében lenni, de nem is hagyom nyitva a két éves mellett a 10-en az ablakot, mert ő már nagy és úgysem mászik oda. Ha fürdik akkor is ott vagyok, mert rá tudok szólni ha fel akar állni. Én pl nem mosok fel ha ébren vannak, mert mi egy ilyen baleset folytán kerültünk kórházba. Amíg nem történik abaj addig mindenki okos, utána meg hiába sír a szája. Amit a kérdező csinál az gondatlan veszélyeztetés, főleg ha sorozatban ez megy.
2011. szept. 22. 10:53
 14/53 anonim ***** válasza:
87%
A szomszéd lánya így fulladt meg majdnem. Nem zengett a ház, ugyanis a gyerek elvesztette az eszméletét, úgy beütötte a fejét, és arccal belefordult a vízbe. Újra kellett éleszteni.
2011. szept. 22. 10:55
 15/53 A kérdező kommentje:

Huh, de felbolydultak a kedélyek:) Ismétlem, nem vagyok felelőtlen szülő, egyszerűen tisztában vagyok a képességeivel, a tudásával, a határaival, tudom, mi az, amit megengedhetek, amiben megbízható, és mi, amiben nem. bocsássatok meg, ha anélkül, hogy ismernétek a gyereket, nem veszem a szívemre sem a vádaskodást, sem az ítélkezést, sem a "kritikát". Nem gondolom, hogy minden gyerek egyforma, vagy egyforma ütemben fejlődik.

A kérdés továbbra sem az, hogy ti hogyan fürdetitek a gyereket:)

2011. szept. 22. 10:59
 16/53 anonim ***** válasza:
47%

Volt azért abban valami jó,hogy "elesett", amikor felmostam. Mert egy kicsit megütötte magát, azóta viszont kivárja a kanapén vagy a szobájában,amíg felszárad a padló,mert tudja,hogy eleshet. Van egy-két kisebb ütés, amiből tanul és nem hal bele.

Én is fejeltem le őrülten rohanva gyerekkoromban asztalsarkot. Még egy kicsit vérzett is. Pedig ott állt anyu a konyhába egy méterre. Utána nagy ívben elkerültem az összes asztalt!

De ettől függetlenül,ahogy írtam én sem tartom jó dolognak fürdés közben egyedül hagyni,akármilyen ügyes is! Pusztán nem szeretem, amikor valaki úgy gondolja,hogy ha minden percben ott van mellette (ami lehetetlen egyébként is),akkor sem baj nem történhet!

Ráadásul nem lehetek mindig ott sajnos mellette, pont ezért kell megtanulnia bizonyos dolgokat!

2011. szept. 22. 11:00
 17/53 anonim ***** válasza:
84%
Írtad, hogy nem látott semmit! Akkor az a kérdésed, hogy nektek mit kellene érezni? Nem nagyon értem...
2011. szept. 22. 11:01
 18/53 anonim ***** válasza:
100%
Ha ilyen szuperül ismered a gyereked, akkor azt is tudnod kell mi van az általad felvázolt helyzetben.
2011. szept. 22. 11:06
 19/53 A kérdező kommentje:
Igen, tudom, le is írtam. A kérdés az volt: VELETEK előfordult-e és hogy TI mit éreztetek? Szövegértő olvasás és a kérdésre válaszolás, úgy tűnik (és most rajtam a gúnyolódás és az előítéletek sora), ez túl nehéz kérés volt:)
2011. szept. 22. 11:10
 20/53 anonim ***** válasza:
84%
Válaszoltunk erre is, de nem gondolod hogy jelent valamit, hogy 1 kivétellel mindenkinél kiverte a biztosítékot hogy egyedül hagyod fürdeni a mégoly fejlett, és önálló csodagyerekedet? Kívánom hogy ne legyen gond belőle, de akármennyire tiltakozol, felelőtlenség amit csinálsz. És nyugodtan gúnyolódhatsz, meg ítélkezhetsz te is, attól ez még így marad.
2011. szept. 22. 11:19
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!