Nyitott már rátok a gyereketek szex közben?
A 2 éves lányom elment fürdeni, ami nála 99%-ban minimum fél óra játék a kádban. Mi meg teljesen spontán (mostanában sajna ritkán van rá idő/lehetőség) egymásnak estünk a hálóban egy extra gyors "menetre". Erre 2 perc után kivágódik az ajtó: "szijaapa, szijaanya".... épp hogy magunkra tudtuk húzni a takarót:) Nem látott semmit, (és ha igen, ebben a korban még az sem okoz traumát) és mi úgy röhögtünk, hogy majd leestünk az ágyról. A hancúrnak azzal vége is volt, jött a bohóckodás a csajszival.
Veletek történt már ilyen? Kínosnak vagy viccesnek éreztétek a szituációt? És mennyi idős volt a gyereketek, mert gondolom (főként) ezen múlik, hogy mit érez az ember a helyzettel kapcsolatban.
Nem semmi, hogy már 2 évesen egyedül hagyjátok fürdeni a gyereket. Olyan kamu szaga van a történetnek.
Amúgy meg ha 2 éves elfogja felejteni az egészet, mert fogalma sincs hogy mi történhetett.
Ha nem kamu a történet akkor:
Az én lányom is két éves, ő szeret fürdeni, de SOHA nem hagynám egyedül a kádban!
Amúgy 2 évesen nem fogja fel hogy mi történik!
"Erre 2 perc után kivágódik az ajtó"
aha, 10 másodpercenként elmész a fürdőszoba ajtó előtt.....és mindíg hallod
Feláll,elcsúszik és kész...
Igaza van a válaszolóknak kedves kérdező, tudod, amíg nincs baj, addig nincs baj...
De hogy a kérdésedre válaszoljak, nem történt még meg ilyen dolog.
Jajj kedves kérdező, hát hogy lehetsz ennyire felelőtlen, hogy a kétévesedet egyedül hagyod pancsizni? :) Hát annak a gyereknek illik mindig a fenekébe lenni! :) Komolyan felháborító, hogy egy számodra biztonságosnak megítélt szituációban próbálsz belőle önálló embert nevelni. :)
De a kérdésedre komolyan válaszolva, nem gondolom, hogy bármi feltűnt volna neki.
Én sem hagynám egyedül, de azért erős,hogy jaj elcsúszhat. El, ahogy még számtalan esetben is. Vagy itt mindenki a gyerek seggébe van minden percben?
Nálunk múltkor kifröccsent a felmosó víz, amit nem vettem észre (szar anya vagyok) és ahogy szaladt a gyerek az apja elé, hát elcsúszott. Pedig ketten álltunk tőle kb. 2 méterre!
Ettől függetlenül én sem hagynám egyedül fürdés közben!
A kérdésre válaszolva, nálunk még nem volt ilyen!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!