Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Nyitott már rátok a gyereketek...

Nyitott már rátok a gyereketek szex közben?

Figyelt kérdés

A 2 éves lányom elment fürdeni, ami nála 99%-ban minimum fél óra játék a kádban. Mi meg teljesen spontán (mostanában sajna ritkán van rá idő/lehetőség) egymásnak estünk a hálóban egy extra gyors "menetre". Erre 2 perc után kivágódik az ajtó: "szijaapa, szijaanya".... épp hogy magunkra tudtuk húzni a takarót:) Nem látott semmit, (és ha igen, ebben a korban még az sem okoz traumát) és mi úgy röhögtünk, hogy majd leestünk az ágyról. A hancúrnak azzal vége is volt, jött a bohóckodás a csajszival.

Veletek történt már ilyen? Kínosnak vagy viccesnek éreztétek a szituációt? És mennyi idős volt a gyereketek, mert gondolom (főként) ezen múlik, hogy mit érez az ember a helyzettel kapcsolatban.

2011. szept. 22. 09:58
1 2 3 4 5 6
 31/53 anonim ***** válasza:
33%
Van ismerősöm, aki a 16 éves fiát is fürdeti még. Szegény gyerek, az anyja azt hiszi, hogy nagyon szereti és mindenfele azt hangoztatja, hogy ő aztán alapos anyuka. Az is, de a gyerek abban a pillanatban amikor elmehet otthonról úgy elszelel, hogy vissza se néz. Jó tudom, hogy ez a másik véglet.
2011. szept. 22. 14:06
 32/53 anonim ***** válasza:
80%
Utolsó! Abszolút nem erről van szó...
2011. szept. 22. 14:14
 33/53 anonim ***** válasza:
46%
Tudom. Oda is írtam, hogy a másik véglet. le is írtam már, hogy nem kell azért felkoncolni a kérdezőt. Csak valahogy mindenki az életveszélyes fürdéshez lyukad ki.
2011. szept. 22. 14:17
 34/53 anonim ***** válasza:
78%

Mert az!

Mit nem lehet ezen felfogni. Nem a fürdés az életveszélyes, hanem 2 évest a vízzel teli kádban, magára hagyni.

2011. szept. 22. 14:20
 35/53 anonim ***** válasza:
85%

Nem történt még ilyen. 2,5 éves a lányom, még csak most kezdte el hoyg egyedül kel fel és jön ki reggel a szobájából este lefekvés után pedig nincsen kimászkálás.

Fürdés közben pedig SOHA DE SOHA nem hagynék egyedül egy ilyen kisgyereket, még 5 percre sem, sőt 2 percre sem, mert a baj bármikor megtörténhet.Elég ha úgy borul be a kádba, hogy beüti a fejét és eléjul már meg is fullad míg ti hancúroztok.

Nem olvastam el mások mit reagálátak, mert nem akarom felhúzni magam, így még tudok értelems vélaszt adni anélkül hogy "leordítanám" a fejed, de azért elég bátor húzás volt kiírni ezt a kérdést...

2011. szept. 22. 14:32
 36/53 anonim ***** válasza:
100%

Jaaa. Lehet a víz mennyisége félrevezető.

Na kérem szépen, ha jó volt a lányom, ha van idő, ha rendesen elfogyott a vacsi, akkor "nagyon nagy vízben fürdünk". Tetszik neki, hogy "milyen sokáig ér a víz". Dehogy hagynám ott.

Ha nem akart vacsizni, ha egész nap nyügis volt, ha sietünk vagy bármi, akkor csak kis vízben. Ülve alig lepi el a combját a víz. Kipancsolja magát majd gyors zuhany és jön is kifele. Na ilyenkor hagyom ott, ha akad valami.

2011. szept. 22. 14:43
 37/53 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat mindenkinek! Azoknak is, akik elítélően nyilatkoznak a fürdetésről, mert valószínűleg mindenkit a jó szándék vezérelt. De kikérem magamnak a "szuperanyázást" és a "csodagyerekezést" és avele való gúnyolódást. Nem csodagyerek, csak ebben jó és megbízható, ne keverjétek bele őt is. Továbbra is tiszta a lelkiismeretem. A "túlzott anyáskodásról" meg annyit, hogy a lányom (igen, a csodagyerek, jöhetnek a megjegyzések) sec-perc alatt beszokott a bölcsibe, mert nem jártam állandóan a s.ggében, míg van olyan gyerek, akivel 3. hete van bent az anyukája és nem fogja fel, hogy ha megy utána játékról-játékra, állandóan, akkor nem csodálkozzon, ha a gyerek azonnal üvölt, ha fél percre nem látja.

Ez volt az első alkalom, hogy bármi elterelte a figyelmem róla, mint említettem, nem ezzel szoktam foglalatoskodni, míg ő fürdik, épp ezért volt meglepő és érdekes a szituáció.

A felvilágosítást pedig szeretném nagyon hamar elkezdeni, ami igazából azt jelenti, ha majd kérdez, az ő szintjén próbálok őszinte és egyenes lenni. Már egy 3 évesnek is vannak kérdései ebben a témában ( pl. anya, hogy került a tesó a pocakodba? ), azt gondolom, ezt nem szabad elterelni, hanem olyan választ kell adni neki, amit megért és ami kielégíti a kíváncsiságát.

2011. szept. 22. 14:50
 38/53 A kérdező kommentje:
és igen, tudom, az egyedül fürdés nem hasonlítható a beszoktatáshoz.
2011. szept. 22. 14:57
 39/53 anonim ***** válasza:
100%

14:32 vagyok.

Az én lányom is egyedül fürdik -értem ezt úgy,hoyg mindenét egyedül mos meg, még a haját is és egyedül zuhanoyzza le.

Ettől függetlenül nem hagyom ott soa.

Szerintem ahogy olvasom az írűsodat te egy egyébként értelmes,okos anyuka vagy, nyilván tudod,hoyg mit tehetsz meg és mit nem, és mikor milyen veszélyek leselkednek a gyermekre.

Lehet hoyg sosem lesz baj, de ha egyszer mégis, nem hinném hoyg te vagy akármelyikünk el tudna számolni a lelkiismeretével.

A másik általad feljhozott témára: én sem kertelek vagy hazudok a lányomnak, pont babát várok és kérdezte is hogy a tesó hoyg fog kijönni. Elmondtam hoyg a dokibácsi mejd segít neki kibíújni. Ennyivel megelégedett.

Nem kel hazudni neki.

Önálló az én lányom is, beszokott a bölcsibe seperc, egyedül takarít néha (magától!!!) döbbenet, ezt biztos nem tőlem örökölte, mert én rendeteln gyerek voltam. :-)

De attól,hoyg ilyen talpra esett és önlló, soha egy percre sem feledhetem el, hoyg 2,5 éves KISGYEREKRŐL VAN SZÓ, vigyázni kell rá, mert ő még nem minden esetben tud úgy vigyázni magára, mint te vagy én. Más a felelősség érzete is, más a veszély érzete is, és nem is tud bizonyos dolgokat.

Minden jót!

2011. szept. 22. 15:48
 40/53 anonim ***** válasza:
62%
Igazi felelőtlen anya vagy, gratulálok. Gyártsátok csak tovább a kis lurkókat, ha egyikkel történik valami, akkor legyen utánpótlás... És most nem a túlzott anyáskodásról van szó, vagy hogy bárki is önállótlanságra neveli a gyerekét, de egy kétévesre igenis figyelni kell fürdés közben.
2011. szept. 22. 16:25
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!