Szülés utáni szex nálatok hogy alakult? Nekem semmi kedvem!
Alig vártuk, hogy leteljen a 6 hét. Nem is bírtuk ki, az 5. héten már egymásnak estünk. Aztán kb. 4 hónapos koráig meg is volt a heti 3-4 alkalom, mint azelőtt. De azóta kevesebbet alszik nap közben a babám, sokat kell vele foglalkozni, így estére jó fáradtak vagyunk. De azért a heti 2 alkalom még így is összejön.
Lassan 6 hónapos kislány anyukája.
Hú én nagyon vártam már. Alig vártam hogy a 8-ik hétre kaptam idöpontot és a doki megvizsgáljon már elötte együtt voltunk behatolás nélkül.
Habár nekem férjem nagyon kívánt mindig is és mikor érezte hogy egyre többet bújok hozzá akkor ö is elkezdett sexuálisan is közeledni.
habár tudom az elsö hetekbe nagyon nehéz volt leküzdeni azt az érzést hogy ott van valaki és kicsit úgy éreztem megcsalom a gyerekemet ha a férjemmel bújok össze.
Sajnos ha ezen nem teszed túl magadat lassú romláshoz vezethet a kapcsolatotok.
egyszerüen eröltesd meg magadat hogy legalább összebújatok és intimitás legyen, és ha nagyon nem érzed még pár hét próbálkozás után sem akkor valami nagy gond van a kapcsolatba és az nem mostantól jön, az már házaság elött is megvolt.
Szia!
Én is így voltam! :(
Pedig előtte a párom ninfimánnak hívott:) meg is lepődött ő is mikor meglett a manócskánk! :)
De azért néha rávettem magam!Persze akkor már nekem is jó volt, csak nehéz volt ráhangolódnom!Olyan 6 hós volt a lányunk,mikor először kezdeményeztem! (még leírni is siralmas)
És kb 16 hós mikor visszatért a hangulatom, inkább 18 hós, mióta minden este rámásznék...
De én még mindig szoptatok!Most 20 hós!ÉS nagyon hálás vagyok a férjemnek, hogy szó nélkül kibírta velem ezt az időszakot!Türelmes volt hozzám!
Nekem nagyon nehéz volt feldolgoznom, ezt a nagy felelősséget, senkire nme hagytam szívesen a babám, meg a szoptatás...csak hozzá kell ahhoz is szokni, hogy a cici más célra van!
Szóval engem lelkileg, fejben nagyon "megviselt" ez az egészm hogy mindent egyből tökéletesen akartam csinálni a lányunk körül!
De mégha sokáig is tartott a helyrerázódás, de csak rendebe jöttem :)Ilen téren is!
Ja és én nagyon sokat híztam a terhesség alatt, és kb akkora lett elfogadható formám, mikor visszatért e kedvem, így én ehhez is kötöm!Bár lehet hogy ez hülyeség!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!