Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hogyan hozzam vissza a tüzet...

Hogyan hozzam vissza a tüzet kettőnk között a szex terén?

Figyelt kérdés

A gyerekek megszületése elött kifejezetten jó volt a szex közöttünk.

Amióta megvannak a gyerekek, nekem nincs akkora étvágyam, neki változatlanul lenne...

de már unja az egyszerű együttléteket, és sokszor az őrületbe kerget azzal, hogy mindig arról akar közben beszélni,fantáziálgatni, hogy még egy férfivel vagyunk...de csak gondolatban.

Én ezt nem akarom...hiába mondom neki, nem érti meg, de ő egyre csak mondja...

Igazából esténként hulla fáradt vagyok, nincs is semmihez kedvem, ő meg jön és erölteti.

Mit tegyek?

2011. júl. 14. 00:00
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
62%
Hát,ha te nem teszed meg neki,majd megteszi más.Szerintem vegyél egy sexy fehérneműt és támadd le ;)
2011. júl. 14. 00:53
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

Evés közben jön meg az étvágy! Legalábbis én is így voltam vele a gyerekek születése után...

Sokszor még felöltözni se volt kedvem-energiám, nemhogy kicsípni magam, elmenni itthonról meg pláne nem! De néha jó kettesben tölteni egy kis időt, újra elcsábítani... Elhatározás kérdése, amint rászántam magam, közben a kedvem is megjött :D

2011. júl. 14. 00:59
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

''hogy mégegy férfivel vagyunk....."

általában a ffiak mégegy nőre vágynak..vagy nem?cáfoljatok meg ha nem így van

2011. júl. 14. 01:10
 4/12 anonim ***** válasza:
41%
Szerintem azért pont mégegy férfi,mert lehet arra kiváncsi az úrfi hogy nem-e csak ő nem kelti fel a figyelmét már.Én tuti belemennék,mert ez megdobná a kapcsolatot mindenképp.
2011. júl. 14. 01:13
 5/12 anonim ***** válasza:
44%
Szerepjáték, swinger klub (komolyan írom)?
2011. júl. 14. 10:21
 6/12 anonim ***** válasza:
Szoptatsz még? Ha nem akkor azthiszem a ginzeng ami nagyon jó test és lélekfrissítő plusz az étvágyat is visszahoza :o)
2011. júl. 14. 10:44
 7/12 anonim ***** válasza:

nekem is volt olyan időszak mikor a hátam közepére sem kívántam a sexet

megbeszéltem vele

kicsit jobban figyelt h legyen nekem is szabad időm magamra és így nekem is volt időm töltődni meg is lett az eredménye .-))) egy egy szabad félnap után alig vártam h ágyba bújjak vele idővel ahogy nötek a gyereke több időm lett jobban megjött az étvágyam is :-)))

kitartás változni fogg ha akarjátok de beszélni kell róla !!!

2011. júl. 14. 19:12
 8/12 anonim ***** válasza:
Ha amúgy még szereted, szerintem menjetek tanácsadásra mindenképpen szexuálpszichológushoz. Biztos, hogy másoknak is van volt ilyen gondja, és ők tudnak segiteni. Magatoknak szerintem nehezebb lenne megoldani egyedül. Illetve fontos, hogy reprodukáljátok azt a helyzetet is, amikor még kivántátok egymást, gyerekek nélkül pihenés, ráérezni az izére. Vagy csak simán legyetek külön egy darabig, hogy legalább hiányozzon a másik. Sok sikert!
2011. júl. 16. 07:45
 9/12 anonim ***** válasza:

Egy combfix harisnyatartóval lehet hogy elfeledtetné ezt a fantázia-játékra való iglényét a férjednek.

19 hós és 30 hetes pocilakó anyukája.

2011. júl. 16. 10:31
 10/12 anonim ***** válasza:
Na varjatok... mibol gondoljatok azt hogy a kerdezo no??? Lehet hogy o az apuka... legalabbis a + 1 ferfibol itelve... :)
2011. júl. 16. 11:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!