Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hogyan hozzam vissza a tüzet...

Hogyan hozzam vissza a tüzet kettőnk között a szex terén?

Figyelt kérdés

A gyerekek megszületése elött kifejezetten jó volt a szex közöttünk.

Amióta megvannak a gyerekek, nekem nincs akkora étvágyam, neki változatlanul lenne...

de már unja az egyszerű együttléteket, és sokszor az őrületbe kerget azzal, hogy mindig arról akar közben beszélni,fantáziálgatni, hogy még egy férfivel vagyunk...de csak gondolatban.

Én ezt nem akarom...hiába mondom neki, nem érti meg, de ő egyre csak mondja...

Igazából esténként hulla fáradt vagyok, nincs is semmihez kedvem, ő meg jön és erölteti.

Mit tegyek?

2011. júl. 14. 00:00
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Az en ferjem is feldobta mar regebb,hogy mi lenne meg egy pasival.Vagyis o meg en es egy kozos baratunk.Megcsinalnam egy idegennel,kozel voltam,hogy belemegyek,de szerencse eszbe kaptam.ez a masodik gyerek szuletese elott tortent,azota mar en sem kivanom a szexet.Eleg jol elvagyok nelkule.
2011. júl. 16. 15:08
 12/12 anonim ***** válasza:

Szia!

Nálunk az volt abaj, hogy én 21 kilót híztam a terhesség alatt, és amíg nem nyertem vissza az alakom(valamennyire) addig hiába mondta hogy így is szép vagyok nekem nem volt kedvem csupaszkodni!Ő ezt nehezen hitte el, de mostmár tudja hogy tényleg amiatt volt!19 hós a lányom és kb 14 hós korától vagyok olyan mint régen, kívül is és sexben is!

Ő is imádja a szerepjátékokat a beöltözősdit, és így már én is!

Jobb lett a sexuális életünk mint előtte volt, pedig én még szoptatok is!

Nálunk mikor már öltözködök, akkor megőrülök, szóval engem is beindít!

Egy cobfix egy harisnyakötő vagy valami sexi felülre...Már a névnapjára is magamnak vettem sexi fehérneműket!Még aznap este kipróbáltuk mind a 3 variációt!

De eleinte elmondtam neki, hogy hulla vagyok, és ha szeretne valamit akkor igen kezdeményezőnek kell lennie!Sokszor a simogatás alatt bealudtam, de volt hogy beindított!Nagyon köszönöm is neki mindig atürelmet!Ő is őszinte volt végig, azt hiányolta hogy nem kezdeményezek soha!Nálunk is volt mosolyszünetes dolog is ebből, de aztán végig beszéltük, megegyeztünk, és témyleg mikor végre lefogytam visszajött a kedvem is!Nálunk ez volt a kulcs!

Remélem megoldódnak a problémáitok!

2011. júl. 17. 14:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!