Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Nyitott már rátok a gyereketek...

Nyitott már rátok a gyereketek szex közben?

Figyelt kérdés

A 2 éves lányom elment fürdeni, ami nála 99%-ban minimum fél óra játék a kádban. Mi meg teljesen spontán (mostanában sajna ritkán van rá idő/lehetőség) egymásnak estünk a hálóban egy extra gyors "menetre". Erre 2 perc után kivágódik az ajtó: "szijaapa, szijaanya".... épp hogy magunkra tudtuk húzni a takarót:) Nem látott semmit, (és ha igen, ebben a korban még az sem okoz traumát) és mi úgy röhögtünk, hogy majd leestünk az ágyról. A hancúrnak azzal vége is volt, jött a bohóckodás a csajszival.

Veletek történt már ilyen? Kínosnak vagy viccesnek éreztétek a szituációt? És mennyi idős volt a gyereketek, mert gondolom (főként) ezen múlik, hogy mit érez az ember a helyzettel kapcsolatban.

2011. szept. 22. 09:58
1 2 3 4 5 6
 21/53 anonim ***** válasza:
73%
Nem történt ilyen velünk, már írtam, ezért nem tudom, mit éreznék! Nálam annál több nem fér bele, mint azt lássák, megcsókoljuk egymást! Több nem, az már intim dolog, magánügyünk, nem a gyerek előtt oldjuk meg, esélyt sem adok rá, hogy meglásson!
2011. szept. 22. 11:19
 22/53 anonim ***** válasza:
80%

Kedves Kérdező!

Ha ennyire tisztában vagy képességeivel, tudásával, határaival akkor éppen ideje, hogy gyermekedet szexualitás terén is felvilágosítsd! Minden bizonnyal megfogja érteni, hogy mi történt Anyu-Apu között amikor véletlenül rájuk rontott.

Végül is ebben az ultra liberális gondolkodású világban minden előfordulhat. Komolyan mondom megfogalmazódik bennem a kérdés,ha ilyen szuper gyermekek vannak akik ilyen önállóak akkor mi a fenének vannak bölcsődék, óvodák? Elvégre ilyen önállóság mellett azt is ellehet tőle várni, hogy ellássa magát amíg Anyu-Apu a munkahelyén dolgozik.

2011. szept. 22. 11:32
 23/53 anonim ***** válasza:
31%
Igen megvédtem. és azért tettem meg, mert be tudom látni, hogy nincs két egyforma gyerek, nincs két egyforma nevelési elv, nincs két egyforma szülő. Gondolom ti is tudnátok olyan számotokra természetes dolgot leírni itt amire a kedves kérdező mondaná, hogy felelőtlenek vagytok.
2011. szept. 22. 11:33
 24/53 anonim ***** válasza:
25%

Oh, istenem, kezdek rájönni, hogy a paranyanyák keze mindenhová elér... Szövegértő olvasásra lehetőleg ne Ti tanítsátok a gyereketeket, mert Nektek sem megy. Véleményeteket senki sem kérte, ennek értelmében tartsátok meg szépen magatoknak.

Én sem hagynám egyedül a két évesem, de mégsem esek azon anya torkának, aki viszont így tesz. Bahh.

2011. szept. 22. 11:42
 25/53 anonim ***** válasza:
85%
Hogy számoltál volna el a lelkiismereteddel, ha addig fullad bele a gyereked a vízbe, míg ti a másik szobában dugtok?
2011. szept. 22. 12:18
 26/53 anonim ***** válasza:
100%

Egy 2 éves nem felejt ám olyan könnyen! A bölcsis gondozóink tudnának mesélni, hogy miket ''játszanak'' a két éveseik...

Pár pikáns történetet elmeséltek más szülőin, felhívva a figyelmet arra, hogy a gyerekek nem hülyék, csak kicsik!

2011. szept. 22. 13:26
 27/53 anonim ***** válasza:
100%
Nem történt ilyen, mert igyekszünk megkímélni a gyerkőcöt, és magunkat is az ilyen helyzetektől. Az ok, hogy még kicsi, és úgy sem érti, és előbb utóbb el is felejti, de azért akkor sem vicces. Mi csak akkor csináljuk, ha alszik, vagy ha épp nincs itthon, mert nagymama elvitte a játszóra. Olyan pedig eszembe sem jutna, hogy teljesen felügyelet nélkül hagyom, pláne nem a fürdőkádban!
2011. szept. 22. 13:41
 28/53 anonim ***** válasza:
33%

Lehet,hogy a kérdezőnek szupergyereke van, de semmivel sem érzem jobbnak azt a nevelési módszert,amikor sok szupermami még 5 évesen fürdeti,meg eteti a gyerekét! Pedig már rég meg tudná csinálni, sőt kellene is, csak annyira elveszi tőle az önállósodást.

Szóval az sem jobb,amikor azt látom az oviban,hogy egy nagycsoportos kisgyerek nem tudja felvenni egyedül a nadrágját, anyuka meg ott guggol,hogy jaj kicsim anya mindjárt rád adja. Hát inkább akkor legyen szupergyerekem,mint életképtelen!

2011. szept. 22. 13:42
 29/53 anonim ***** válasza:
100%

utolsó:

ez hogy jön ide? Nem arról van szó, hogy ne legyen önálló a gyerek, hanem arról, hogy ne maradjon veszélyes (életveszélyes) helyen percekig magára.

Mosakodjon egyedül, de legyen ott az anyja vagy apja a fürdőszobában, lássa a gyereket, és tudjon rászólni, ha veszélyes dolgot akar csinálni.

2011. szept. 22. 13:48
 30/53 anonim ***** válasza:
75%

Szerintem a nevelési módszer, és önállóság egyáltalán nem tartozik ide...

Egyáltalán nem baj, hogy a gyerek egyedül fürdik, sőt tök jó, hogy saját magát megmosdatja meg ilyenek, és nem kell, hogy anyuka fél órán át ott guggoljon a kád mellett, csak az, hogy ne legyen teljesen felügyelet nélkül! Ez nagy különbség. Nekem 1,5 évesem van, én is otthagyom, hadd játsszon, nem állok mellette, addig is csinálom a dolgom, de közben figyelek is rá, olyat nem tennék, hogy percekig rá se nézek.

Amúgy biztos, hogy a kérdező esetében is egyszeri alkalom volt, lehet, hogy a kislány pont azért hagyta olyan hamar abba a fürdést, mert kereste a szüleit, nézte miért nincs ott senki.

2011. szept. 22. 13:57
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!