Mettől meddig hord trikót a gyereketek? (Póló alatt. ) Esetleg egész évben?
Szia
Most töltötte a 3 évet a lányom, a múlt héten már póló alá adtam rá trikót, ő könnyen meg- és felfázós fajta.
Az oviban meleg van ugyan a csoportszobában, de ha kimennek jól jön a plusz réteg, sőt, kintre általában még 1 pólóanyagú hosszú ujjút is fel szokott venni.
Szerintem tavasszal is kb így fog öltözködni, póló v hosszú ujjú póló alá trikóval, mert fázóska.
A fiam 1.5 éves, ő még body-t hord alsónemű gyanánt.
Szerintem nagyon túlzás.
Majd ha igazán ősz lesz, de jelenleg is nagyon meleg van kint, úgyhogy róvidujjúnál többet nemigen adok a ygrekre és vkony cicanadrágot.
Véleményem szerint a gyrekek 80%-a túl van öltöztetve
Kb. akkor, ha már harisnyát is, tehát olyan 10 fok alatt.
Most még semmiképpen! Napközben 25-26 fok van, bőven elég egy póló és egy rövidnaci!
Reggelente persze hosszúnacit és melegítőfelsőt is adok a kisfiamra, de sokszor már fél9-kor sem kellene a hosszú ujjú, nemhogy délután!
Ráadásul a gyerekek többet mozognak, tehát kapásból kevesebb ruha kéne rájuk...
Most még nem hord, csak pólóban járunk le. Estére már ráadok egy kardigánt, ha még lent vagyunk.
Dögmeleg van napközben, nem akarom megfőzni kistrikóban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!