2 év körüli gyereketek mennyi húst eszik? Enyém sajnos alig, nem szereti. Ez baj? Csak kolbász és virsli, esetleg pár falat rántott hús.
Szerintem eleget.
szereti a sült csirkét abból megeszik két szeletet
a sült rántott májat is 3 db
a kolbász -sülve- 4-6 karikát.
rántott husi: egy kisebb szeletet
szóval nem panaszkodom... ami nem annyira hús pl. virsli 3és fél db. párizsi 10 dkg. simán lecsúszik.
Nekem mindkettőből van :)
Az egyik húst hússal, a másiknál örömtáncot lejtek, ha egy falat husit eszik. Ez általában kimerül a virsli-kolbász-rántott hal hármasban. Nagy ritkán pedig hamburgerhusi, de ha fasírtnak hívom, vagy egy picit vastagabb, azt nem eszi meg.
szinte semennyit. csak darált húsos ételekben esetleg(makaróni, rakott dolgok). de ez minimális.
kolbászt, felvágottat, virslit egyáltalán nem eszik, max. a virsliből 2-3 karikát. ilyen rántott húsos, sült húsos dolgokat még soha életében nem evett. halat, halrudacskát is próbáltam-semmi.
ja, néha pár falatot a puhább fasírtokból.
Az én 2 éves kislányom szerintem kevés hust eszik. Szereti a kolbászt, párizsit, virslit, de max heti 1-2 alkalommal eszik egy kis csirkét vagy halat. Májat sehogy, sertést és marhát sehogy. Amugy nem mondanám, hogy keveset eszik, csak épp ami van, amit mi is eszünk. Például a héten még nem is evett hust, csak párizsit (azt minden reggel), mert marha husbol főztem. De a töltöttkápsztát szereti, és abban van darált hus.
Rántotthust csak csirkéből, de max 1-et.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!