Nekünk útban van az első, de mindenképp szeretnénk testvér(eke)t. Mivel a párom családjában és a mi családunkban is nagyon sok iker van, ezért van rá esély, hogy a második, egyben a harmadik is legyen.
Az első ellen sem tettünk, hogy ne legyen, bár tervben sem volt, de mostmár mindennél jobban várjuk.
18 hetes kismama
2009. ápr. 24. 13:30
22/31 anonim válasza:
mikor összeházasodtunk a férjem 3-at, én 2-t akartam. most 8 hónapos a lányunk. azóta megbeszéltük, hogy valószínűleg nem vállalunk többet, mert egyszerűen minden pénzünk elmegy a gyerekre, ezt nem lehet bírni 2, 3 gyerek mellett.
2009. ápr. 24. 15:23
23/31 anonim válasza:
Kettőt szeretene a férjem, én hármat. Egy már van, a másodikkal várunk amig ez a gyes, gyed mizéria lezajli. A harmadikat majd, ha már az első kettő nagyobb lesz, úgy 10-12 évesek. De utóbbit egyenlőre csak én tervezem. :))
2009. ápr. 24. 15:29
24/31 anonim válasza:
Nekünk három gyermekünk van. Egy négy és fél éves kislány, egy három éves kisfiú és egy 10 hónapos kislegény. A férjem mindig öt gyereket szeretett volna, és még most is azt mondja, ha sikerül átalakítani a házat, örülne ha még többen lennénk. Amúgy ha az anyagiakat nézzük, az első baba kerül "legtöbbe" (kiságy, babakocsi...). A többiek később sok mindent tudnak használni ebből, amit nem kell újra megvenni. 3 kisgyerek szinte ugyanannyi költség, mint kettő. Viszont háromszor annyi öröm, kedvesség és szeretet, mintha csak egy van.
Akiket csak az anyagiak tartanak vissza a több gyerektől, ne féljenek megvalósítani az álmaikat! Mindig sikerül valahogy előteremteni, ami kell.
2009. ápr. 30. 10:21
25/31 anonim válasza:
Nem szeretnék gyereket egyáltalán, mert nem, vagy csak nagyon ritkán gondolom úgy, hogy az élet egy jó dolog, amit érdemes továbbadni. Az ösztönkésztetést felül lehet írni ésszel.
Ha öregkoromra egyedül maradok, na bumm. Fiatalon is annak érzem magam.
2009. júl. 2. 23:59
26/31 anonim válasza:
Négyet szeretnénk, három már van.
2009. júl. 7. 09:53
27/31 anonim válasza:
101-et
2010. ápr. 12. 10:18
28/31 anonim válasza:
Nagyon szép és becsülendő az a pár aki 3-4 gyereket szeretne és be is vállalják. Igaz a ruhákat baba cuccokat öröklik egymástól a gyerekek, de mi van az iskoláztatással? ( középiskola, fősuli, egyetem) Az élethez való elindítással, lakás stb?
2010. ápr. 16. 22:30
29/31 anonim válasza:
Hát igen nem úgy van mint a Kádár rendszerbe, ingyen lakás, munkakönyv, sőt ha nem volt munkád megbüntettek. Ma is ezt nyögjük, és ha ez mellé még 3 gyerek akkor 50évesen fogorvosra sem fog telni. HA SZERET A GYEREKED HA NEM!
2010. ápr. 16. 22:33
30/31 anonim válasza:
Nagyon csodalkozom azokon, akik olyan sok gyereket terveznek, mert en 30 evesen sokszor ugy erzem, hogy egyet sem szeretnek. Pedig Kanadaban elek, sajat hazam van, szeptemberben kezdem el a foiskolat (mar a masodikat) Nem vagyok gazdag, de mindenem meg van. Megis ugy gondolom, hogy a mai vilagban gyereket vallalni nagyon nagy fejfajas es felelosseg, ez az egesz gyerekvallalasi ugy nagyon sokretu. Azok akik gyereket vallalnak, nem vesznek mindent szamitasba, aztan jonnek a nehezsegek. Minek kinozni azt a gyereket? Nem hiszek abban a teoriaban, hogy ahol 2 elfer ott aztan elfer 3 is. Szerintem, akinek nagyon sok gyereke van, peldaul 3 ,annak mindenrol le kell mondania, hacsak nem uszik a penzben.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!