Hány gyereket szeretnétek? És miért?
Én 7-et. A legideálisabb az lenne, ha 6 fiú, ebből 1 ikerpár és a legidősebb egy örökbefogadott gyerek. A legkisebb pedig egy lány legyen.
Mindenki szőke vagy vöröshajú :)

Ez csak vicc, ugye?
Nekem kettő van és nem akarok többet.
J és ikrkete soha ne akartam, hugaim ikrek-5évvekl fiatalabbak nálam-úgyhogy nem.

Legalább 4-et, de inkább többet (most a lakás- és munkakörülményeink 4-nél többet reálisan nem engednek meg, de a 6-tól sem zárkózom el). PErsze majd, ha már 3-an lesznek, lehet, hogy revideálom - kb akkor derülhet ki, hogy működik-e, ha már nincs annyi kezem, ahány gyerek... :D
A testvér a legjobb dolog, amit egy szülő adhat a gyermekének. Még csak egynél tartunk, annak örülnénk, hogyha minél kisebb korkülönbség lenne közöttük. Az, hogy hány fiú és hány lány, teljesen mindegy. De legyen mindkettőből legalább egy közöttük :)
24N, 8 hónapos kislány anyukája

:-)) Aranyos vagy! Komolyan! :-)
Én négyet. Kettő kevés, szendvics-gyereket nem akarok (középsőt), hat már túl sok. Így jön ki a négy. A férjem viszont hatot akar.

Én viszont akarok szendvicsbabát:)
3 gyerekünk lesz, ezt már akkor eldöntöttük, amikor a lányunk megfogant.)
A szendvicsbabánk sajnos itthagyott minket, remélem újabb szendvicstesó lesz hamarosan:)
pont tegnap álmodtam azt, hogy két lányom született, mindkettő barna hajú és szemű volt.
Hát majd meglátjuk mi sül ki belőle :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!