Hány gyereked van, milyenek a korkülönbségek? Vállalnál 4-5 gyereket? Miért?
Szia!
1 gyerekem van, lesz egy tesója 3,5 év korkülönbséggel. Többet nem szeretnék,pedig lenne hova, és az anyagiak is biztosítottak, de én nem vállalnám.
Első vagyok
:)))nálam rossz helyen kopogtatsz, mást fűzz meg ezzel:)
2 gyerekem van, 15 perc köztük a korkülömbség :)
Nem vállalnék, pedig egzisztenciánk lenne rá, és szerető családban nőne fel. A miértre a válaszom pedig annyi, hogy hordj ki két gyereket egyszerre, legyen nehéz terhességed, és magad is megérted, hogy miért nem akarok többet :)
1 gyermekem van, a tesó is már lassan a finisben. 2,5 év lesz köztük.
Én szívem szerint vállalnák akár 4-5 gyermeket is, de sajnos nem lehet. Egészségügyi okok miatt.
2 gyerekünk van, 27 hónap a korkülönbség.
Anyagi okokból nem vállalunk többet.
20.07-nek üzenem,hogy van ilyen ember.20.héten kórház vérszegénység miatt inekciókúra,rá két hétre görcsök onnantól kezdve szigorú fekvés(zuhanyozni is csak segítséggel,de otthon).30. héttől kórház(csak mert ikerterhes voltam)Vizesedés +10kg víz(héti vizelet gyüjtés egy kórházi wc-ben amiben alig fértem el a hasamtól nem hogy még fogjam a hálóingemet is meg a poharat is .Ráadásul a wc-be volt hagyva amire még a nevem is rá volt írva.)Szülés borzalom.Korábban jöttek.Nem tünt el a méhszáj kézzel tágítottak(akinek volt tudja milyen),de mivel nem voltak tolófájásaim,mert még aznap reggel is bevették velem a visszatartókat,3 órás lett a kitolási szak(gyerek feje sem szállt le ezért felállítottak,amit a fájásoktól nem bírtam a férjem tartott.)Az orvosom ezért ugy döntött vákum lesz.Az fájt a legjobban mikor felrakta a pumpát.(Ja közben a csecsemőorvos azt mondta mostmár ne szórakozzak,mert ez már a baba egészségére is hathat.)Megszületett a kislányom,8 perc múlva spontán a másik.Erre kiderült hogy bennem maradt a fél lepény,amitől atóniás vérzésem lett,altatóorvosnak háromszor kellett szólni,hogy ki tudjanak kaparni.Utána beödémásodott a varratom,úgy hogy 3 hónapig még leülni sem tudtam.Plussz még 2 hét kórház kis súly(2200gr)+koraszülött rossz apgár.(7,8,10)
És most itt vagyok 8 hetes kismama és nem azért csinálom újra végig mert mazohista vagyok,csak mert ők az életem értelmei.Bár nagyon bízunk benne hogy egyedül van.Bocs ha hosszú lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!