Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hány gyereked van, milyenek a...

Hány gyereked van, milyenek a korkülönbségek? Vállalnál 4-5 gyereket? Miért?

Figyelt kérdés
2011. febr. 13. 19:36
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
53%

Szia!

1 gyerekem van, lesz egy tesója 3,5 év korkülönbséggel. Többet nem szeretnék,pedig lenne hova, és az anyagiak is biztosítottak, de én nem vállalnám.

2011. febr. 13. 19:42
 2/15 anonim ***** válasza:

Első vagyok

:)))nálam rossz helyen kopogtatsz, mást fűzz meg ezzel:)

2011. febr. 13. 19:46
 3/15 anonim ***** válasza:
19:44-nek igaza van.Szüljetek helyettem is,mert én nem akarok.
2011. febr. 13. 19:48
 4/15 anonim ***** válasza:
2 gyerekem van, 2 év van köztük, és már nem szeretnék többet.Egyedül nevelem őket.
2011. febr. 13. 19:53
 5/15 anonim ***** válasza:

2 gyerekem van, 15 perc köztük a korkülömbség :)

Nem vállalnék, pedig egzisztenciánk lenne rá, és szerető családban nőne fel. A miértre a válaszom pedig annyi, hogy hordj ki két gyereket egyszerre, legyen nehéz terhességed, és magad is megérted, hogy miért nem akarok többet :)

2011. febr. 13. 20:07
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
Vállalnék, vállaltam is! 4 gyerekem van: 18,15,13 és 2,5 évesek. (egy apától!) Hogy miért? Mert a világon a legjobb anyának lenni. Megtehettük, hogy nem csupán 1-2 gyereket neveljünk, hát miért ne vállaltuk volna őket? Ennél szebbet, jobbat senkinek se kívánhatok, mint nagy családban élni. Persze, gondok mindenhol akadnak, de a gyerekzsivaj, a gyereked mosolya sok mindent elfeledtet...
2011. febr. 13. 20:38
 7/15 anonim ***** válasza:
1 gyermekem van. Mindenképpen szeretnénk neki tesót, ha sikerül akkor kb.3,5-4 év lesz a korkülönbség köztük. 4-5 gyereket semmi képpen nem vállalnék,mert nem adottak hozzá az anyagi feltételek. Ha úgy állnánk anyagilag akkor egy harmadik babán még lehet hogy elgondolkoznék, de ez majd a jövő titka lesz.
2011. febr. 13. 21:51
 8/15 anonim ***** válasza:

1 gyermekem van, a tesó is már lassan a finisben. 2,5 év lesz köztük.

Én szívem szerint vállalnák akár 4-5 gyermeket is, de sajnos nem lehet. Egészségügyi okok miatt.

2011. febr. 13. 22:05
 9/15 anonim ***** válasza:

2 gyerekünk van, 27 hónap a korkülönbség.

Anyagi okokból nem vállalunk többet.

2011. febr. 13. 22:28
 10/15 anonim ***** válasza:
100%

20.07-nek üzenem,hogy van ilyen ember.20.héten kórház vérszegénység miatt inekciókúra,rá két hétre görcsök onnantól kezdve szigorú fekvés(zuhanyozni is csak segítséggel,de otthon).30. héttől kórház(csak mert ikerterhes voltam)Vizesedés +10kg víz(héti vizelet gyüjtés egy kórházi wc-ben amiben alig fértem el a hasamtól nem hogy még fogjam a hálóingemet is meg a poharat is .Ráadásul a wc-be volt hagyva amire még a nevem is rá volt írva.)Szülés borzalom.Korábban jöttek.Nem tünt el a méhszáj kézzel tágítottak(akinek volt tudja milyen),de mivel nem voltak tolófájásaim,mert még aznap reggel is bevették velem a visszatartókat,3 órás lett a kitolási szak(gyerek feje sem szállt le ezért felállítottak,amit a fájásoktól nem bírtam a férjem tartott.)Az orvosom ezért ugy döntött vákum lesz.Az fájt a legjobban mikor felrakta a pumpát.(Ja közben a csecsemőorvos azt mondta mostmár ne szórakozzak,mert ez már a baba egészségére is hathat.)Megszületett a kislányom,8 perc múlva spontán a másik.Erre kiderült hogy bennem maradt a fél lepény,amitől atóniás vérzésem lett,altatóorvosnak háromszor kellett szólni,hogy ki tudjanak kaparni.Utána beödémásodott a varratom,úgy hogy 3 hónapig még leülni sem tudtam.Plussz még 2 hét kórház kis súly(2200gr)+koraszülött rossz apgár.(7,8,10)

És most itt vagyok 8 hetes kismama és nem azért csinálom újra végig mert mazohista vagyok,csak mert ők az életem értelmei.Bár nagyon bízunk benne hogy egyedül van.Bocs ha hosszú lett.

2011. febr. 13. 22:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!