Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hány gyereked van, milyenek a...

Hány gyereked van, milyenek a korkülönbségek? Vállalnál 4-5 gyereket? Miért?

Figyelt kérdés
2011. febr. 13. 19:36
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
2 gyermek 22 hó különbséggel, tervezzük a harmadikat, szintén ilyen kis különbséggel (20-24 hónap különbséget szeretnénk).
2011. febr. 13. 22:59
 12/15 anonim ***** válasza:
1 van, 2-t szeretnenk. Kb. 5 ev lesz koztuk. Semmikepp nem vallalnek tobbet. Ez a masodik is orulok, ha osszejon, mert az elso terhessegem borzasztoan rossz volt (itt nem a tipikus hanyinger-rosszullet dologra gondolok). Csaszaros is voltam, a masodik is valoszinuleg csaszar lesz. Utana mar nem mernek tobb csaszart vallalni, terhesseget meg vegkepp nem. Minden bajom volt. Volt, amibol azota sem sikerult kigyogyulnom. Mindenki annyit vallaljon, amennyit akar es tud. Van, aki szerencsesebb a terhesseggel is es nincs semmi baja vagy nem sok. Csak ez nem mindenkinek jon ossze...
2011. febr. 14. 07:42
 13/15 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi válaszokat. Én nagycsaládos vagyok, és kíváncsi voltam rá, hogy más is bele mer-e vágni ebbe.

Ellenben kérek mindenkit, hogy ne csináljon romakérdést ebből, mert nem erről szól:( Én személy szerint tisztelem azokat a roma családokat, akik tisztességben nevelik a gyerekeiket, mindegy, hogy 1-et, vagy 4-et.

2011. febr. 14. 08:09
 14/15 anonim ***** válasza:

2 gyrekem van, az egyik 11 éves fiú, a másik 2 éves (lesz márciusban) lány

NEM vállalnék 4-5 gyereket, még 3-at sem.

2011. febr. 14. 08:25
 15/15 anonim ***** válasza:

Egy gyerekem van, mindenképpen szeretnék legalább még egyet. Aztán talán még egyet...A lelkem mélyén nagyon szeretnék akár 4-5 gyereket, komolyan hiszek abban, hogy a testvér a legnagyobb ajándék egy gyereknek, de!!!!

1. Az elsőt 30 felett szültem, vagyis az időmbe nem fér bele 4-5 gyerek.

2. A mai magyar valóságban megoldhatatlannak tűnik, hogy gyerek, egy évesen bölcsi, én 1-2 évet dolgozok, még egy baba, egy év után bölcsi, dolgozok egy-két évet, aztán baba stb. Vagyis 4-5 gyerek azt jelentené, hogy kb. 10 évig folyamatosan itthon vagyok. Ez még talán nem is lenne baj, de ugye ezek után finoman szólva is ellehetetlenülnék a magyar munkaerőpiacon. Az meg a sci-fi kategória hogy esetleg egy kormány ezt megoldja. Ezen a ponton hosszú politizálásba lehetne kezdeni, de azt inkább hagynám.

3. A nagyszülőkre nálunk nem lehet számítani. A párom rengeteget dolgozik. Következtetésképpen nincs szabadidőm, amióta gyerekem van.

Ezen túl minden tiszteltem azé, aki sok gyereket vállal és becsülettel felneveli. Meg azé az anyukáé, aki itt leírta, hogy az ikrek után még vállalt babát, akármennyit is "szívott" az első terhességével.

2011. febr. 14. 11:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!