Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hány gyereket szeretnétek? És...

Hány gyereket szeretnétek? És miért?

Figyelt kérdés

Én 7-et. A legideálisabb az lenne, ha 6 fiú, ebből 1 ikerpár és a legidősebb egy örökbefogadott gyerek. A legkisebb pedig egy lány legyen.

Mindenki szőke vagy vöröshajú :)

2010. dec. 6. 19:15
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

hét?!Nem semmi,most ahogy belegondolok...van egy 2 éves és egy 6hónapos fiam,nem is tudom elképzelni,hogy valaha kisbusszal járnánk :-)

de még egyet tuti szeretnék,valamikor 4-5év múlva.egy lányt is.

2010. dec. 6. 21:12
 12/17 anonim ***** válasza:

3 babat szeretnek, de orulok ha meg egy szulest tul elek, igy valoszinuleg csak 2 lesz.Egyke semmi fele keppen nem lesz a lanyom.

Mi 3an vagyunk testverek.

Van egy noverem es egy hugom.Alapbol 3 lanynak orulnek a legjobban, de fontos, hogy legalabb 1 lany legyen :)

ez az egy kislany teljesitve, igy mar mind1 ki jon csak egeszseges legyen!!!

2010. dec. 6. 21:26
 13/17 anonim ***** válasza:
Szia! 1 lányom van és nem akarok többet.
2010. dec. 6. 21:51
 14/17 anonim ***** válasza:

Akkor ezek szerint en komplett bolond vagyok, mert en sem zarkozom el a sok-sok gyerek gondolatatol, pedig nem lanyos abrand az egesz, ket gyermekunk mar van, raadasul nagyon kicsi korkulonbseggel (alig egy ev van a ketto kozott). Szoval nem eppen konnyumenet.

De ez sem veszi el a kedvem. Mi szerettunk volna ikreket, elsore nem sikerult, tobbek kozott emiatt vallaltuk nagyon-nagyon hamar a masodik babat (igen, direkt jott), a masodik terhesseg ikerterhessegnek indult, viszont az egyik petezsak felszivodott meg a terhesseg korai szakaszaban, igy masodjara is lecsusztunk az ikrekrol.

Hat, talan kovetkezo nekifutasra sikerult.

Foleg anyagi okok miatt 3-4 gyermek van a terveink kozott, nem engedhetjuk meg magunknak, hogy 15-20 even at folyamatossan kiessek a munkabol, ezert nem tervezunk tobbet.

Kinezet-nem szempontjabol semmilyen elvarasom nincs. Eddig van ket szoke haju fiam, ha lesz lanyunk is, az jo, ha csak fiaink lesznek ugy is jo.

2010. dec. 6. 22:27
 15/17 anonim ***** válasza:
Hármat szeretnék, de problémáim vannak a terhesség megtartásával.Egy kisfiam van, kétszer elvetéltem és volt egy méhen kívüli terhességem. Most megint terhes vagyok, a férjem azt mondta, hogy ha meglesz a második baba leállunk, nem csináljuk tovább, már nem bírja lelkileg.
2010. dec. 6. 22:30
 16/17 anonim ***** válasza:

3-at, és azért, mert a 2 gyerek snassz, mindenkinek annyi van:)

Én nem zárkózok el a 3 királyfitól (az első babám fiú), de 3 királylány is jöhetett volna. Igazából a legtökéletesebb számomra a 2 fiú és a legkisebb kislány - felállás.

Egyébként császáros vagyok, de ha nem lennék, gyereklétszám szempontjából határ a csillagos ég is lehetne, imádom a gyerekeket. De ha 3 gyerek után is teherbe esek esetleg, inkább végigfekszem az egészet, de akkor sem vetetem el.

2010. dec. 7. 11:38
 17/17 anonim ***** válasza:
0%
Szép hogy sokat akartok (3,5..) de fel is kell őket nevelni.
2010. dec. 7. 12:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!