Hány gyereket szeretnél? Fiú-Lány?
És milyen felállásban? ( 2 fiú, 3 lány..)
Mi lenne a nevük?:)
Bocsi a sok kérdésért:D
Ideális esetben 2 fiú, 1 lány, de ki tudja mi lesz akkor... 2 gyerekem tuti lesz :)
A lány neve Zora lesz, fiúból még megy a vita :)
Ha kívánság műsor lenne, akkor két lányt, lehetnének ikrek, de nem egy petéjűek. egy szülés-egy fájdalom-két gyerek-tök jó lenne :) Biztos összejön... :)
De egyébként mindegy, majd lesz valahogy, és úgy lesz jó...
Egy fiút és egy lányt mindenképp, a harmadik - ha jön, akkor mindegy milyen nemű lesz. :)
A lány neve Olívia vagy Veronika lenne. Fiúnév még nem igazán van, talán Péter. :)
Neked milyen elképzeléseid vannak? :)
Szia! Én egyet szeretnék, férjem kettőt :o)
Most vagyok 14+2 hetes, a baba nemét még nem tudjuk. Férjem elsőnek lányt szeretne, nekem mindegy :o)
Ha lány lesz, akkor Izabella, ha fiú, akkor Norbert.
Szia!
Mi most tervezzük az első babát.
Elsőnek kislányt szeretnénk :) De az se gond, ha kisfiú lesz. Az a fontos, hogy egészséges legyen.
Lány névből tetszik: Mia, Csenge, Eszter.
Fiú névből: Dávid, Kristóf, Dániel, Zoárd, Álmos, Noel
Eddig a kislánynak a Mia név az ami biztos. Hogy, ha kisfiú lesz mi lesz a neve, az még nincs eldöntve.
Egyébként 3 gyermeket szeretnénk maximum.
Neked mik a kérdésedre a válaszaid?
19L
Én úgy szeretném hogyha1 gyerekem lesz az fiú legyen.:) Ha kettő akkor vagy 1fiú 1 lány, vagy két fiú. Ha 3 akkor a 2 fiú legyne az idősebb és egy kislány:)
Fiúnevekből tetszik a Felícián,Iván,Dániel ....
Lány nevekből pedig a Lili,Nóra,Dóra,Zita,Zoé ....
:)
1-1 mindegyik fajtából:D
1 fiú, 1 lány.
Elsőnek szerettem volna egy fiút, hogy a lánykámnak legyen bátyja, az olyan aranyos:D De nem így történt, mert első babám követve a családi hagyományt, kislány lett:D
A második remélem fiú lesz, de elhozzuk a kórházból akkor is, ha lány lesz:D
Kislányom neve Lara Fanni, ha a második fiú lesz, Dávid, vagy Ádám lesz a neve, ha megint lány lesz, akkor Réka:D
3 kisfiút szeretnék, lányra nem vágyom.
Nevek: Ádám,Krisztián,László,Gábor,Viktor,Ákos,Ottó - ezek közül választanék:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!