Elgondolkodtatok már azon, szeretnétek-e egyáltalán valaha gyereket szülni?
Ez részben igaz, viszont azon is gondolkodtam, hogy szerintem nagyon fontosak az anyagiak. Ha pl. minimálbérből élek, én biztos nem merek gyereket vállalni, mert soha semmit nem tudok neki megadni (persze, a szeretet a legfontosabb, de sajnos nem minden). Nem tanulhat tovább, max. munka mellett, hitelekből, nem mehet nyaralni, elkeseredik és a fejemhez vágja, hogy nem akart megszületni. És akkor meg fogom érteni valahol :(( Erről mit gondoltok.
Persze kiegyensúlyozott anya meg apa mellett, jó anyagi helyzetben ez azért nem ilyen. De mit gondoltok a fent leírt, ellenkező esetben? Sok-sok depis meg szegény ember van, szerintem kár szaporítani :(
Megnyugtató:)
Csak azért érdekelt volna, mert furcsa módon nagyon sok olyan volt osztálytársam van, akinek már többéves gyereke van, egyre több régi ismerősről, barátnőről tudom ezt meg! Olyan megdöbbentő nekem, hogy 20 és 23-24 között ennyire sokan... el sem tudnám képzelni! Ugyan mitől függhet ez! És ráadásul nem is érzem/ismerem őket "érettebbnek" (ha egyáltalán vannak efféle fokozatok).
No meg családtagjaim is néha emlegetik mosolyogva a leendő unokát, én meg falra mászok...
Nem akarok másoknak megfelelni, csak egyszerűen rácsodálkozok, hogy mi az oka annak, hogy ekkora különbségek vannak emberek közt ilyen téren!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!