Hany gyereket szeretnetek?
Figyelt kérdés
2009. ápr. 23. 17:56
1/31 anonim 

válasza:

legalább 3-mat most várom az elsőt:),de persze ez anyagi függő is azért 3 gyereket felnevelni ebben a helyzetben hát nem egyszerű!
2/31 anonim 

válasza:

Regen ugy gondoltam, hogy vagy nem szulok, vagy ha igen akkor mindenkepp 2 gyereket. Egyet semmikepp se, viszont tobbet se mint 2.
Aztan mashogy alakult az eletem, egyedul maradtam a babaval, mar szuletese ota, igy csak o van, 100% hogy nem fogok tobbet szulni. Oriasi a felelosseg ami ram harul mindenfele tekintetben. Egyedul iszonyat nehez mindent intezni.
Jo lenne ha lenne tesoja neki, de nem fogom magamat tonkretenni, nem fogok mindig mindenrol lemondani, a fillerjeimet szamolni, az idomet 100 fele szedni, csak azert, hogy legyen testvere.
Vannak baratai, es szerintem igy is lehet belole egeszseges felnott!
3/31 anonim 

válasza:

Most "dolgozunk" a harmadikon!Ennyit szeretnénk,többet nem!
5/31 anonim 

válasza:

Nekünk egy van...már majdnem egy éve szeretnénk tesót...ha nem lesz elfogadjuk.De 2-3 gyerekben gondolkodtunk...nem értem ha vki szeretne úgy igazán helye is lenne jó, miért nem jön??!Na majd csak csak egyszer
6/31 anonim 

válasza:

Mivel én egykeként nőttem fel, mi mindenképp kettőt vagy hármat szeretnénk!
7/31 anonim 

válasza:

Korábban 2-3 gyerekben gondolkodtunk. Azonban a mostani helyzetünk miatt nem valószínű, hogy vállalni tudunk még egy babát a 7 hós lányunk mellé sajnos :(
8/31 anonim 

válasza:

hát mi 3 at szeretnénk, én mindig azt mondtam hogy 4-et. nagy családban két testvér mellett nőttem fel. most van egy két hónapos babám, aztán meglátjuk. de mindenképp lesz második.
9/31 anonim 

válasza:

Kettő már van,szeretnék benevezni még egy babára...remélem össze jön!!!
10/31 anonim 

válasza:

Kettőt. Se többet, se kevesebbet. Egy 2 éves már van és most készül a második. Remélem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!