Hany gyereket szeretnetek?
Figyelt kérdés
2009. ápr. 23. 17:56
11/31 anonim 

válasza:

Kettőt mindenképp, de ha jön majd a harmadik, hát legyen:-)
12/31 anonim 

válasza:

Mi 3-at vagy 4-et.Nagy csaladra vagyunk a ferjemmel mert mindketten nagycsaladba nottunk fel.
Remelem az anyagiak nem lesz akadalya a dolognak.
Az elso baba meg itt van a pocakomba es juniusba erkezik.
Udv;30 hetes pocakos
14/31 anonim 

válasza:

Most várom harmadikat:)) Ha az anyagiak engednék, szerintem még a negyedik is beleférne...
15/31 anonim 

válasza:

Mi kettot szeretnenk a ferjemmel. Meg csak most dolgozunk az elson.
Egyebkent nem ertem miert kellett lepontozni a 00:31-es valaszadot. A kerdes nem az volt,hogy Melyik jobb, aki szeretne gyereket vagy aki nem? Hanem a kerdes az volt, hogy: Hany gyereket szeretnetek? Oszinten valaszolt, hogy o egyet sem. Tenleg ennyire nehez lenne elfogadni, hogy nem mindenki egyforma? :)
16/31 anonim 

válasza:

4-et. Egy már megvan :) Ő kisfiú, másfél éves. De őt 20 évesen szültem, szóval most majd eltelik némi idő, mire megint baba lesz, mert most ősszel kezdem az egyetemet, szóval most diploma, pár év meló, és aztán jöhet a másik három, de - tudom, nincs nagyon esély rá - én annak örülnék, ha hármas ikrek lennének :D Na jó, ha nem úgy lesz, akkor is szülök még hármat ha összejön. Az már csak bónusz lenne, ha a nemük is olyan lenne, amilyet szeretnék, még egy kisfiú és két lány :) A neveik is megvannak már, de hát ki tudja mit hoz a sors.
17/31 anonim 

válasza:

Második! Én is egyedül vagyok a kisfiammal. De én nem szeretném, ha egyetlen szemét férfi miatt nem lehetne annyi gyerekem, amennyit szeretnék. Hidd el, ha lesz társ, sokkal könnyebb lesz. Én is csak olyannak szülnék még 3 gyereket, aki mindenben társ, akinek a hozzáállása megfelelő, stb.
18/31 anonim 

válasza:

Pontosan kettőt. És ez nem lehet pénz, vagy GYED vagy GYES függvénye.
19/31 anonim 

válasza:

Kettőt terveztünk, és szerencsére mindjárt meg is születik a második. Ha mégis "becsúszna" egy harmadik, akkor Őt is szeretettel várnánk. :-)
20/31 anonim 

válasza:

Én 3-at terveztem mióta az eszemet tudom. Első kettőt kis korkülönbséggel és a 3.-at majd ha már nagyobbak a tesók. Az első 2 megvan :))) de hihetetlenül be kell osztanom minden időt/energiát/pénzt...hogy normálisan éljünk,így a 3.babát jelenleg még nem szeretném. Mondjuk ha jönne akkor persze megtartanám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!