Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szerintetek jól átgondolták a...

Szerintetek jól átgondolták a szülők ezt a döntést?

Figyelt kérdés
A játszótéren megismerkedtem egy anyukával.A lányai Keserű Málna és Keserű Alma.
2011. máj. 14. 18:51
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:

Ez szimplán kiszúrás. Lehetett volna a szülőknek több eszük. Felnőtt embernek csak elkerekedik a szeme, egykét másodpercig fennakad rajta, aztán annyi. A gyerekek meg csúfolódnak.

Bár legalább nem Szamanta meg Vanessza meg dzsenifer lettek, ezektől borsódzik legjobban a hátamon a szőr :)

2011. máj. 15. 06:34
 32/36 anonim ***** válasza:
Egyik ismerősöm mesélte,hogy találkozott egy Kanalas Nintendo nevű férfival. De én már hallottam Telek Anna,Karácsonyi Ajándék,Lakatos Számör nevűekről is, ehhez képest ez a két név aranyos,sztem nem az a lényeg a gyerekek kicsúfolnak mindent,nem kell ahhoz különleges név.
2011. máj. 15. 10:08
 33/36 anonim ***** válasza:

A keresztnevekkel még annyira nincs is baj, csak nagyon nem illenek a vezetéknévhez.

Akit én ismerek: Álmos Napsugár :) (Testvérének hétköznapibb neve van Álmos György)

2011. máj. 15. 13:05
 34/36 anonim ***** válasza:
54%

Kiráz a hideg ezektől a nevektől, szerintem elég elmebeteg gondolkodásúak lehetnek a szülők, de mind1, az ő dolguk.

Fiamnak van egy Kis Csillag nevű ovistársa, aki a neve ellenére 4 évesen van vagy 30 kg és nagyon csúnya is, szegénykém... (Amúgy a szülei is min. 1 mázsát nyomnak fejenként, így nem is csodálkozom)

2011. máj. 15. 14:19
 35/36 anonim ***** válasza:

Szerintem aranyos neveket adtak a lányoknak, de az már más kérdé, hogy tényleg csúfolni fogják őket.

Nálunk a faluban lakik egy Nyári Virág és Nyári Napsugár nevű testvérpár.

2011. máj. 15. 14:51
 36/36 anonim ***** válasza:

:))) En annyit rohogtem ahogy vegig olvastam a valaszokat.

Hat en tuti nem adtam volna ilyen neveket a gyerekeimnek ilyen vezetek nevvel.

En ismerek Major Anna, Nyari Napsugar, Telek Elek nevu szemelyeket.

2011. máj. 16. 06:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!