Szerintetek jól átgondolták a szülők ezt a döntést?
Ez szimplán kiszúrás. Lehetett volna a szülőknek több eszük. Felnőtt embernek csak elkerekedik a szeme, egykét másodpercig fennakad rajta, aztán annyi. A gyerekek meg csúfolódnak.
Bár legalább nem Szamanta meg Vanessza meg dzsenifer lettek, ezektől borsódzik legjobban a hátamon a szőr :)
A keresztnevekkel még annyira nincs is baj, csak nagyon nem illenek a vezetéknévhez.
Akit én ismerek: Álmos Napsugár :) (Testvérének hétköznapibb neve van Álmos György)
Kiráz a hideg ezektől a nevektől, szerintem elég elmebeteg gondolkodásúak lehetnek a szülők, de mind1, az ő dolguk.
Fiamnak van egy Kis Csillag nevű ovistársa, aki a neve ellenére 4 évesen van vagy 30 kg és nagyon csúnya is, szegénykém... (Amúgy a szülei is min. 1 mázsát nyomnak fejenként, így nem is csodálkozom)
Szerintem aranyos neveket adtak a lányoknak, de az már más kérdé, hogy tényleg csúfolni fogják őket.
Nálunk a faluban lakik egy Nyári Virág és Nyári Napsugár nevű testvérpár.
:))) En annyit rohogtem ahogy vegig olvastam a valaszokat.
Hat en tuti nem adtam volna ilyen neveket a gyerekeimnek ilyen vezetek nevvel.
En ismerek Major Anna, Nyari Napsugar, Telek Elek nevu szemelyeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!