Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szerintetek jól átgondolták a...

Szerintetek jól átgondolták a szülők ezt a döntést?

Figyelt kérdés
A játszótéren megismerkedtem egy anyukával.A lányai Keserű Málna és Keserű Alma.
2011. máj. 14. 18:51
1 2 3 4
 21/36 kisnita ***** válasza:

Én Gagyi nevű családod ismerek. A Focusban volt egy rész amiben a furcsa nevű családokat kérdezték a nevükről, hogy milyen ilyen névvel élni stb.

Volt egy család G e c i családnévvel. Csávónak beszólás: Azért nem változtatjuk meg a nevünket Géczire mert mi büszkék vagyunk rá és akik ismernek minket azok tudják, hogy nem vagyunk kis g e c i k. :D LOL Nem sípoltak ki SEMMIT!!! De volt B u z i és ha jól emlékszem Bugyi is.

A párom mesélte, hogy a faluban lakik egy néni akinek a neve Maszarika Marika néni. Durva, nem? Szerintem sokkal rosszabb mint a Keresű Alma vagy Málna. Mondjuk az tény, hogy én sem adnék ilyen iszonyat neveket a gyerekeimnek. Állítólag van Égető Napsugár és Cserepes Virág is vagyis hallani már hallottam, de konkrétan ilyen nevű személyt nem ismerek.

2011. máj. 14. 20:35
 22/36 A kérdező kommentje:

Bugyit én is ismerek.

Egy B.u.z.i vagy G.e.c.i vezetéknévnél mindegy milyen keresztnevet adsz, hisz a magában elég beszédes a vezetéknév.

Alapból a Keserű nem kirívó név, de a kereszt+vezeték név együtt feltünő kicsit.

Nekem nincs bajom vele, ne értsétek félre, de nem tudom elképzelni, hogy milyen érvek szólhattak a döntésü mellett.

2011. máj. 14. 20:43
 23/36 anonim ***** válasza:
Én ismerek futólag egy Nemoda Buda nevű férfit. Munkakapcsolat, kaptam tőle névjegykártyát is. Szegény:(
2011. máj. 14. 20:53
 24/36 anonim ***** válasza:
Felénk van egy Sárkány Angyalka orvosnő, és ismerek Szőke Barna nevezetűt is. A kisfiam bölcsistársa Erdei Virág...
2011. máj. 14. 20:57
 25/36 anonim ***** válasza:
Nekem van Vad Virág nevű ismerősöm! Ja és a legújabb Fodor Menta, egy kislánykát hívnak így!
2011. máj. 14. 21:46
 26/36 anonim ***** válasza:

Te jó ég csajok!Ezeken jókat röhögtem:)

Én Füle Benőről hallottam....:)

2011. máj. 14. 21:56
 27/36 anonim ***** válasza:
Egy kedves tanító ismerősömnek volt egy Lakatos Marlonbrandó nevű nebulója... ehhez képest szerintem a Keserű Málna és Alma nem rúg labdába.
2011. máj. 14. 22:16
 28/36 anonim ***** válasza:
100%

nA JÓ, VELÜK NEM LEHET VERSENYEZNI. Bocsi, a lányom még nem alszik:)

A nagylányomnak volt egy ovistársa, már nem emlékszem a vezeték nevére, akár Lakatos is lehetett, de a kersztneve csúcsszuper volt: Donszalvatóre. Szegény óvonők azt sem tudták, mit találjanak ki becenévnek:)

2011. máj. 14. 22:29
 29/36 A kérdező kommentje:

Azt hiszem nem lehet összehasonlítani egy Magyar és egy Roma ember izlését.

Olyan elvetemült neveket találnak ki, hogy hihetetlen

tisztelet a kivételnek!!!

2011. máj. 14. 22:41
 30/36 anonim ***** válasza:
Egyszer ültem a balesetin, és az előttem lévő leányzót Fényes Hajnal Csillagnak hívták. Édes, nem? :)
2011. máj. 14. 22:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!