Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Aki nem adta bölcsibe a...

Aki nem adta bölcsibe a gyerekét 2 évesen, az nem bánta meg ezt a döntést?

Figyelt kérdés
Én nem adtam be, majd gondoltam oviba 3 évesen. De néha olyan vágyakozva nézeget be az ovi udvarába.. Nem tudom, lehet, hogy mégis be kellett volna iratnom? Jól fejlett, egészséges, folyékonyan beszélő kislányom van. Még egy évet maradok vele, igyekszünk gyerektársaságba meg játszótérre járni, de nem tudom, lehet, hogy mégis be kellett volna már iratnom? Van még így valaki?
2010. dec. 13. 14:08
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
nem adtam be és nem is igényli. szóval szerencsére nincs ilyen gondom:) ha szeretne menni, akkor elhordanám játszóházba, közös gyerekprogramokra. szerintem ez bőven elég.
2010. dec. 13. 14:14
 2/16 A kérdező kommentje:
Játszóház nincs a környékünkön, de játszótér van. De ma olyan eszelős hideg volt délelőtt, hogy 20 percet voltunk csak, és gyerek egy szál se sehol. Hát, remélem nem teszek rosszat vele, hogy nem jár bölcsibe szegénykém. Köszi a választ! :)
2010. dec. 13. 14:16
 3/16 anonim ***** válasza:
100%

Az, hogy vágyakozva néz be, még nem jelenti azt, hogy szívesen ott lenne Nélküled napi 6 órát. Teljesen más társaságban lenni anyával úgy, hogy bármikor odamehet Hozzád, ha baja van, és más az, hogy gondozókkal van, akikhez főleg kezdetben nem biztos hogy van annyi bizalma.

Szerintem jól csináltad, élvezzétek ki a közös időt! Hiszen éveket fog még oviba járni.

A játszóház és más gyerekprogram meg szuper!

Sok anya örülne, ha megtehetné, hogy otthon marad, csak hát nekik dolgozniuk kell...

Sok boldogságot nektek!

2010. dec. 13. 14:34
 4/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a kedvességedet, és a válaszodat, nagyon hasznos volt, és kicsit meg is nyugodtam tőle :) Nektek is hasonló jókat kívánok szeretettel!
2010. dec. 13. 14:42
 5/16 anonim ***** válasza:
72%
Kisfiam 5 hétig járt, 20 hósan kezdte. Közben költöztünk és az új településen már nem volt elegendő hely, ezért nem tudtam tovább járatni. Apukája van itthon vele amíg én dolgozom, mégis nagyon bánom, hogy nem mehet. Amúgy nem igényli, de látom én rajta, hogy hiányzik neki a gyermekközösség.
2010. dec. 13. 15:11
 6/16 A kérdező kommentje:
A Te kisfiad már megszokta 5 hét alatt, hogy létezik másfajta élet is, mint Anyával otthon :) De nemsokára ovoda úgyis, és akkor majd játszhatnak együtt :)
2010. dec. 13. 15:13
 7/16 anonim ***** válasza:
72%
utolsó vagyok. Igen nagyon hamar megszokta, első két nap sírt csak. Annyira szeretném, ha mehetne továbbra is. Hiányzik neki a megszokott program, és őszintén megmondom nekünk is egy kis nélküle töltött idő.
2010. dec. 13. 15:19
 8/16 A kérdező kommentje:
:) Meg bírlak érteni nagyon. De reméljük felveszik az oviba 3 évesen, aztán minden rendben lesz majd :) Remélem az én lányom is 2 nap alatt beszokik majd az ovodába. Most mikulás ünnepségen voltunk, és kb. 3 órán át felém se nézett, annyira lefoglalta a többi gyerek, a mikulás, a játékok, meg az új környezet. Szal nem lógott a szoknyám szélén, remélem, az ovit is könnyebben veszi majd jövőre :)
2010. dec. 13. 15:30
 9/16 anonim ***** válasza:
Én nem adnám be, de muszáj lesz.Márciusba megy.
2010. dec. 13. 15:38
 10/16 anonim ***** válasza:
86%

Szia.

Én is úgy terveztem,hogy itthon maradok vele 3évig...

aztán sajnos apuka munkanélküli lett,bíztunk benne,hogy lesz munka mire betölti a 2évet a kislányom,de sajnos nem lett . Októberbe múlt 2éves,3hete beszoktatáson vagyunk,2dik héten már beteg lett 1hétig nem is mehettünk.

Ma mentünk újra,4gyerekből 2betegen volt ott,1köhög,másik taknyos....de nekem dolgozni kell menni,nem akarom itthon hagyni apára,mert hát ő is munka keresésbe van...ezért muszáj bölcsisnek lennie...

2010. dec. 13. 16:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!