Mit tegyek, hogy a lehető legjobb döntést hozzam?
Figyelt kérdés
Az lenne a dolog, hogy áprilisban múltam 17 és az utóbbi 15 napban meg kellett volna jönnie, de nem jött. A volt barátommal védekeztünk, én is és ő is. Még is minden jele a terhességnek meg van.2 napja vettem teszteket és mindkettő mást mutatott. Mit tegyek? Elmondjam itthon, hogy mi a helyzet, vagy ne? Nem lennének dühösek, csak félek a dologtól. Ráadásul igaz, hogy még fiatal vagyok, de szeretnék egy kicsit. De viszont a volt barátommal most ez miatt fasírtban vagyunk és ha valóban terhes vagyok, akkor pedig apa nélkül nem nőhet fel a gyerek. Mit tegyek? Segítsetek légyszi!2011. júl. 3. 14:32
1/13 anonim válasza:
Először is melyik tesztet mikor csináltad és mit mutatott? Ha terhes vagy mindenképpen el kell mondanod a szüleidnek, mivel kiskorú vagy ők az egyetlenek akik tudnak segíteni.
2/13 anonim válasza:
Amint teheted, keress fel egy orvost, hogy megbizonyosodj a terhességről! Utána gondolkozhatsz, mi lenne a legjobb megoldás számodra/számotokra.
Megkérdezhetem, hány éves vagy?
3/13 A kérdező kommentje:
Két ugyanolyan tesztet csináltam és kb 10 perc külömbséggel. Mind kettő mást mutatott. Szóval forduljak apumhoz?
2011. júl. 3. 14:37
4/13 A kérdező kommentje:
17 múltam nemrég.
2011. júl. 3. 14:38
5/13 anonim válasza:
Bocsánat, most olvasom alaposabban, 17 évesen már elég érett vagy, hogy felnőtt, felelősségteljes döntést hozz!
Kívánom, hogy minden jól alakuljon :)
6/13 anonim válasza:
Fordulj apukádhoz bizalommal, ha nem vagy terhes, akkor majd megnyugtat, hogyha pedig baba van, szükséged lesz a támogatására!
7/13 anonim válasza:
ha mind a 2en védekeztetek (persze rendesen) nem lehetsz terhes!
milyen teszt volt? biztos hogy az egyik hibás volt! 10 perc (!!!!) eltéréssel nem ad az egyik "+"-t a másik "-"-t
8/13 A kérdező kommentje:
Gabriella terhességi teszt. kazettás fajta. Mind kettő
2011. júl. 3. 15:05
9/13 A kérdező kommentje:
Ma reggel a nőgyógyászom megerősítette a hírt, hogy terhes vagyok :D Nővéremmel voltam bent és mikor hazaértünk, apunak elmondtam és nagyon örült és azt mondta, hogy minden rendben lesz, segítenek mindenben amiben tudnak. Csak az a baj, hogy a kicsi apja nem akarja sajnos. Köszönöm szépen mindenkinek a tanácsokat!!! :D :)
2011. júl. 4. 15:24
10/13 anonim válasza:
Örülök hogy örülsz neki! :) nagyon gratulálok!
bár még mindig nem értem, hogy hogyan lehetsz az, ha mind2en védekeztetek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!