Szerintetek jól átgondolták a szülők ezt a döntést?
Figyelt kérdés
A játszótéren megismerkedtem egy anyukával.A lányai Keserű Málna és Keserű Alma.2011. máj. 14. 18:51
11/36 A kérdező kommentje:
Ezek létező nevek? Ismersz ilyen névvel élő embert?
Sok mindent ki lehet taláni, de nem biztos, hogy valakit hívnak is így...
2011. máj. 14. 19:17
12/36 A kérdező kommentje:
Persze ez csak egy név....de akkor nem is kell ragaszkodi hozza, hogy Málna vagy ALma legyen a gyerek.....szerintem.
2011. máj. 14. 19:19
13/36 anonim válasza:
Major Annát ismerek, ez biztosan létezik, elsőre furcsa volt, mikor az anyukája bemutatta, de egy édes kislány, kit zavar a neve :)
14/36 anonim válasza:
Mindenkinek megvan a joga ragaszkodni egy névhez. Legyen az Eszter, Lili vagy Málna.
15/36 A kérdező kommentje:
Igazából mindkét név szép számomra, de sosem tenném ezt a gyermekemmel.
Ha Keserű X Málna és Keserű Y Alma lennének senkinek nem lenne fura.Szólíthaták Almának és Málnának a lányokat.
2011. máj. 14. 19:24
16/36 anonim válasza:
Nekik így sem fura. Max különleges. :)
17/36 anonim válasza:
Én pedig ismerek Piros Mercédeszt. :D Na, az sem hétköznapi.
18/36 anonim válasza:
B u zi Barbara és Major Anna a Tv-nél dolgoznak.A Spektrumon sokat hallhatod a nevüket. Kispunci Béla híres cigányzenész volt. A Gagyi név a székelyeknél gyakori.
19/36 anonim válasza:
20/36 A kérdező kommentje:
ismerősöm féltesója Rostás Mercédesz volt....
egészen 2 napig,mert a kórházban megvaltoztatták, mert mindenki Rozsdás Mercédesznek értette.Így Rostás Ramóna lett.
2011. máj. 14. 19:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!