Mondjak le az anyaságról, vagy hallgassak a szívemre és ne az emberekre?
30éves vagyok, így nincs sok időm várni.
Nincs munkám és a közeljövőben nem is várható (Nógrád megye..), örülhetek, ha minimálbérrel valahová fölvesznek.
Szeretnék tanulni még egy szakmát, de ezt baba mellett is megtehetem.
Ha gyereket vállalnék és GYES-t kapnék, férjemmel az összes bevételünk 110ezer Ft lenne havonta, ebből albérlet+rezsi havi 50-55 ezer.
Mostanában azon vagyok, lesz ami lesz, abbahagyom a gyógyszert, hisz mire várjak és azt elképzelni sem tudom, hogy ne legyen gyermekem, hisz ez a női lét legnagyobb értelme!
Másrészről viszont félek, hogy megkapnám a rokonoktól ( mondjuk jogosan ), hogy a semmire vállaltunk babát.
De szétszaggat a fájdalom ha csak meglátok egy babakocsit, annyira vágyom már saját gyerekre.
Volt valaki hasonló anyagi helyzetben mikor kisbabát vállalt?
Azt ne írjátok, hogy várjak, míg találok munkát és meglesz az 1 évem GYED-re, hisz itt minden bizonytalan, legutóbb is 3 hónap próbaidő után elküldtek minket egy helyi cégtől. Azóta fél éve csak várok az újabb lehetőségre, vagy ingyenes tanfolyamra amit támogat a munkaügyi.
Utolsónak igaza van!
Jelentkeztem már operátornak és takarítónak is, sehova sem vettek fel.
Megfogadtam, ha legközelebb operátorokat keresnek, az önéletrajzomba nem írom bele sem a szakképzettségem, sem a gimnáziumi érettségit, hátha...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!